=

Karrier

Fejlessze az ovisok logikus gondolkodásmódját korszerű és egyedi társasjátékkal!

Hasznos, ugyanakkor élménydús játékot keres a kicsik számára? Még nem ismeri a Scottie Go! társasjátékot? Itt az ideje, hogy informálódjon erről a nagyszerű termékről! Óvodai alkalmazásra tökéletes, hiszen így egy egyre nehezebb feladatokat tartalmazó társasjátékkal fejlesztheti az ovisok problémamegoldó képességét.

A digitális tér újfajta tanulási helyszínt biztosít, ami rendkívül fontos szerepet tölt be napjainkban. Már az egészen kicsik is kezükbe veszik az okostelefont, vagy a tabletet. Igénylik az élményekkel teli játékokat, amelyek közül érdemes számukra olyat választani, ami fejleszti szervezőkészségüket, logikus gondolkodásmódjukat is. Erre a célra szolgál a Scottie Go! óvodai alkalmazásra szánt változata. 

Korunk kihívásainak megfelelően, modern eszközökkel fejlesztheti az ovisok tudását. A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy biztosítsa a kicsik számára a hasznos időtöltést. Fontosnak tartjuk az informatikai fejlődést. A korszerű eszközök használata során okosodhatnak az óvodások. A Scottie Go! játék egy történethez kapcsolódik. Színes kártyák és tábla segítségével oldhatóak meg a különféle feladatok. Nem kell aggódnia amiatt, hogy nem ismeri eléggé a programozás világát, ugyanis pedagógiai munkáját gond nélkül végezheti az általunk nyújtott segítséggel. Applikáció révén kelthető életre Scottie, aminek letöltése rendkívül egyszerű, a feladatok pedig időkorlát nélkül megoldhatóak. Betekintést nyerhet a Scottie Go! társasjáték használatába, ha lejátssza a https://www.youtube.com/watch?v=GrdM_gUvz9c címen elérhető videót! Tudjon meg többet a Scottie Go! óvodai alkalmazásának lehetőségéről a www.klett.hu
internetes oldalunkon! 

Vezesse be a kicsiket egyszerűen a kódolás világába! Ismerkedjen meg a Scottie Go! társasjátékkal, és fejlessze a gyermekek logikus gondolkodásmódját könnyedén! Tegye fel kérdéseit az óvodai alkalmazással kapcsolatban, és forduljon hozzánk egyéb észrevételeivel is a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon, vagy a klett@klett.hu e-mail címünkön!