=

Otthon-Lakberendezés

Fény az otthonunkban

Míg a régmúltban viszonylag kevés választási lehetőség volt az lámpák küllemének variálására, addig napjainkra számtalan egyedi verzióból választhatunk, akár a plafonról lelógó, akár a kisasztalon ékeskedő vagy a sarokban peckesen feszítő lámpáról van szó.

A modern technikai megoldásoknak köszönhetően rengeteg kivitelben találkozhatunk lámpával, méretben, színben, formában, stílusban nincs határ. Napjaink lakberendezési trendjeit követve a lámpák világában is két fő vonal testesül meg; a minimalista és a klasszikus.

A klasszikus vonal képviselői a barokkos vagy reneszánsz korokat idéző csillárok, fali- és asztali lámpák. Ezek többnyire díszes és extravagáns darabok, ugyanakkor megtalálhatóak közöttük visszafogottabb, kifinomultabb darabok is. A kristálycsillár a modern lakberendezés dámája. Nincs vetélytársa, és évtizedes uralkodásának még semmi sem vetett véget. Magában hordozza a régmúlt idők eleganciáját és a korunkbeli bohóság finom vonalait egyaránt.

Még a minimalista vonalat követve is találkozhatunk kristálycsillárral vagy azt idéző darabokkal. Ám eme szegmens már elenyésző a modern, letisztult és természetességet idéző lámpákkal szemben. A minimalista stílus előtérbe állítja az égők naturalista szépségét és kiemelkedő szerepét. Elfedése helyett, inkább rivaldafénybe helyezi, mind az álló- és asztali lámpák, mind a csillárok esetében.

Cégünknél különös figyelmet fordítunk rá, hogy lámpa kínálatunk a lehető legszélesebb skálán mozogjon, így vásárlóink megtalálhassák a stílusukhoz legmegfelelőbb darabot. Ha Ön is minőségi, egyedi és megbízható lámpát szeretne otthonába, akár klasszikus, akár modern stílusban, forduljon hozzánk bizalommal!

Látogasson el honlapunkra, a www.axo-lampa.hu-ra, és nézzen körül gazdag kínálatunkban, felmerülő kérdéseivel pedig keressen fel minket elérhetőségeink egyikén; telefonon a +36-1-555-1490-es számon vagy e-mailben az axo@axo-lampa.hu címen! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek termékeinkkel kapcsolatos kérdéseiben!

Címkék: , , ,