=

Wellness

Fiatalodjon eredményes és kíméletes arckezeléssel!

Sima és üde bőrfelszínről álmodik? Minden vágya, hogy arca újra csodaszép, fiatalos legyen? A modern lézeres arckezelés igénybevételével mindez megvalósítható. Fejlett eszközökkel dolgozó szakemberek segítségével, kiváló bőrgyógyászati rendelőt találva máris jelentkezhet lézeres arckezelésre.

Az egészséges bőrhöz elengedhetetlen, hogy napi rendszerességgel fordítsunk időt az ápolására. Vannak, akik sajnálatos módon valamilyen elváltozással küzdenek arcukon, az idősebbek pedig gyakran elégedetlenek magukkal, hiszen ráncaik miatt már érzik a réginek bőrüket. Mindkét esetben lehetőség van a lézeres arckezelésre, amivel ezek a problémák megszüntethetőek. A lézeres arckezelés a bőr kiválasztott területein célzottan fejti ki hatását, sokkal eredményesebben, mint más módszerek, és a gyógyulás is összehasonlíthatatlanul rövidebb időt vesz igénybe. Megoldásul szolgál a bőrfiatalításban, sikeresen szünteti meg a finom ráncokat, valamint különböző sérüléseket korrigál igazán hatékonyan. Speciális vizsgálatokat teljesítő, tapasztalt szakembereket foglalkoztató bőrgyógyászati rendelőt felkeresve rövid időn belül igényelhetjük a számunkra tökéletes kezelést.

Lézeres arckezelés igénylése esetén Phlebo Med bőrgyógyászati rendelőnkben kitűnő eredményt kapva térhet haza. Színvonalas munkát végzünk, a leghatékonyabb világújdonságokat alkalmazva. A nálunk folytatott lézeres arckezelés több fennálló gond miatt hatásos megoldás lehet, így például fénykárosodott vagy heges arcbőrnél, valamint a finom ráncok, a pelyhüdt bőr megszüntetésének módjaként. Kezelésünkről, és más vizsgálatainkról, amelyeket szintén bőrgyógyászati rendelőnkben végzünk részletesen olvashat a www.phlebo-med.hu internetes oldalunkon.

Éljen Ön is a technológia legújabb módszerének alkalmazásával! Fiatalítsa meg bőrét lézeres arckezeléssel, megbízható kezekben tudva magát bőrgyógyászati rendelőnkben! Elérhetőségeinken felteheti kérdéseit. Szívesen nyújtunk bővebb információt a 06-30-9020703 –as telefonszámunkon, és e-mailben is elérhet bennünket az info@phlebo-med.hu címünkön!