=

Életmód

Fogyókúra mozgással ötvözve

Ha jön a jó idő mindenki szeretne lengébb ruhákat hordani, olyanokat, amiben nincs melege. Sokaknak ez nehézséget jelenthet, mert súlyfelesleggel küzdenek. Nem is beszélve a fürdőruha szezonról, amikor szinte mindenüket meg kell hogy mutassák a strandon. Ekkor kerül elő a fogyókúra.

Fogyókúra mozgással A fogyókúra mozgással kiegészítve a leghatásosabb, mert a rendszeres mozgás az egyik legjobb módja a testsúlycsökkentő programunk felgyorsításának, segít megőrizni az egészséges testsúlyunkat.

Step aerobic zsír és stressz ellen!

Ha csupán változtat az étkezési szokásain, de nem sportol, nem érheti el az áhított fogyást. Ez az állítás részben igaz, részben pedig hamis. Hiszen puszta diétával is elérhető a kívánt változás, de a bőr nem regenerálódik, azaz megnyúlik, tehát szükség van a sportra is, ahhoz, hogy az ember fogyjon. Ugyanígy az az állítás sem igaz, hogy a sport diéta nélkül nem eredményez fogyást. A sport eredményez fogyást, még akkor is, ha nem változtat az étkezési szokásain.

A fogyókúra mozgással összekötve a legtöbbek által ajánlott. Egyrészt az ember kevesebb kalóriát visz be, így a szervezetnek a tartalékokhoz kell nyúlnia, hogy működni tudjon. Ilyenkor a fogyókúra mozgással ötvözve még inkább beindítja a súlyvesztést, hiszen kevesebb kalória bevitelt a tartalékok használata és még testmozgás is követi, minek során a test még inkább a tartalékokhoz nyúl, és ha azok elfogynak, akkor jön a fogyás.

Fogyókúra mozgással Igazából ez a lehető legjobb fogyasztószer: diéta és sport, vagyis fogyókúra mozgással. Kevés kalória bevitel és így a tartalékok felélése után a fogyás megindulása. Ez csak még inkább fokozható, ha minél többet mozog az ember fogyókúra alatt. Nem mindegy azonban az, hogy milyen típusú sportmozgást választunk fogyókúránk során, hiszen a különböző gyakorlatok más-más energiaforrást használnak.

Néhány mozgástípus a fogyókúra mozgással elvet vallóknak:

  • aerob edzésformák
  • súlyzózás
  • futás
  • úszás

Címkék: , , , ,