=

Anyaság

Fordítson megfelelő figyelmet gyermeke tehetséggondozására!

Úgy gondolja, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújthatna gyermeke matematikából, vagy fizikából? Ehhez segítségre lenne szüksége, Ön pedig megfelelő módszert keres erre? A tehetséggondozás nagyon fontos szerepet tölthet be gyermeke fejlődésében, ezért mindenképp érdemes magántanár által tartott felkészítésre jelentkezni.

Amióta iskola van, azóta tehetséggondozás is van. A folyamatosan változó követelményeknek nem minden gyermek tud maximálisan eleget tenni; vannak, akik a legmagasabb szintű tudás eléréséért küzdenek, és vannak, akiknek az alapszintű feladatok is nehézséget okoznak. Éppen ezért fontos, hogy minden gyerekkel külön-külön foglalkozzunk, és mindent megtegyünk a tehetséggondozásért. Ebben kiemelkedő szerepe lehet egy jól képzett magántanárnak, hiszen segítségével a matek, vagy a fizika korrepetálás is komoly eredményeket hozhat. Ha elegendő időt fordítunk gyermekünkre, és a megfelelő módszert választjuk a tehetséggondozásra, gyermekünk fejlődése biztosított lesz.

Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermeke tudásának fejlesztését, akkor nálam a lehető legjobb helyen jár! Tapasztalt magántanárként sok éve támogatom a gyermekek tehetséggondozását. Akár a magasabb szintű, kiemelkedő eredmények érdekében van szüksége segítségre, akár az elmaradást szeretné pótoltatni, készséggel állok a rendelkezésére. Nagy türelemmel és odafigyeléssel végzem az oktatást, minden egyes feladatot érhetően magyarázok el, figyelembe véve a gyermek tudásszintjét. Fizika és matematika korrepetálás igénye esetén is számíthat rám. Szerezzen bővebb információt tevékenységemről és módszereimről a www.lipovszky-matek-fizika.hu címen elérhető internetes oldalamon!

Fordítson kiemelt figyelmet a tehetséggondozásra, válassza a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb módszert annak érdekében, hogy gyermeke sikeresen szerepeljen az órákon és a vizsgákon! Érdeklődjön telefonon, a 06-70-532-4476-os számon, vagy írjon a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!