=

Divat-Trend

Fürdőruha divat 2012

Eljött a nyár, itt a strandszezon, esetleg sikerült is leadni már pár kilót és jó úton halad a fürdőruha vásárlás felé, akkor ez a cikk Önnek szól! Hogy a fürdőzések és napozások ideje ragyogó önbizalommal telhessen, érdemes új fürdőruhával indítani a nyarat. Most megismerheti a 2012 fürdőruha trendjét, megismerheti, milyen fürdőruhát válasszon, ha divatos szeretne lenni a strandon is!

FürdőruhaAhogyan a ruha trendekben is tapasztalható a kis minták és a virágminták óriási őrületek ma. Variálva a különböző virágminták, kisebb vagy nagyobb virágok, igen divatosak lesznek. Ez a fürdőruha mintájában is megmutatkozhat. A keleties mintás, csíkos is divatos fürdőruha, legyen az bármilyen szabású is, ezzel a mintával nem hibázhat!

Tekintse meg 2012 nyári divatját!

FürdőruhaA virágminta komolyan mindenhogy előjöhet a ruhatárunkban, legyen az egy olyan fürdőruha, mintha egy mező képe lenne rajta ábrázolva virágokkal, fűvel, növényekkel.

Geometriai minták, csíkok, négyzetek, körök, aszimmetrikus szabás vagy minta is igen divatos a nyáron, válasszon bátran, hisz idén az lesz divatos, aki bátran kombinál színeket, formákat!

A cipzár valahogy az idei divat egy olyan eleme, mely bár furcsa minta, de mégis nagyon trendivé varázsol minden ruhadarabot. Így van ez a fürdőruha terén is. Cipzár mintás fürdőruha minimalista fehér vagy fekete színben, egy nagyon trendi, extravagáns stílust kölcsönöz.

Fodrok és retro minták, pöttyök, babos minta, ezek mind-mind az idén divatos fürdőruha jellemzője. Akár az összes egy fürdőruhán! Idén nem talál mellé semmivel sem. Sok minta, minél több minta, ez a lényeg!

FürdőruhaSzabásukat tekintve a fürdőruha divat idei legmenőbb formája a csavaros vgy csavaros hatású bikini felsőrész és a csavaros megoldással készített egyrészes fürdőruha. A háromszögmelltartós bikinik is nagyon trendik például romantikus fodrokkal díszítve, de akár keleties csíkokkal is.

Az idei fürdőruha divat alapszabálya: engedje szabadon fantáziáját, kombináljon bártan, ne féljen a színektől, mintáktól, fodroktól, flittertől, formáktól!

Címkék: , , , , , ,