=

Életmód

Ganodermás kávék, tea és forró csokoládé az egészséges életmód szolgálatában

Egészségesen szeretne élni, de nem szeretne lemondani kedvenc forró italairól?

Nem is kell!

Az egészséges életmód legradikálisabb hívei megtagadnak maguktól minden élvezeti cikket, ami véleményük szerint káros hatással lehet a szervezetükre. Ez érthető is, hiszen a kemény munkát kár is lenne pár perc élvezetért elrontani. A Gano Excelnek köszönhetően azonban ma már bárki hozzájuthat olyan ínycsiklandozó termékekhez, amelyek finom ízük mellett pozitív hatással is lehetnek egészségi állapotunkra.

A Gano Excel kávéi és egyéb fogyasztási cikkei a bennük található Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonatának köszönhetően jó hatást gyakorolhatnak szervezetünkre. A Ganodermát már több ezer éve ismerik a “gyógynövények csodatevő királya”-ként. Magyarországon is egyre népszerűbb ez a gombafaj, amelyet régebben a keleti kultúrák gyógyítói alkalmaztak. Léteznek, akik kétkedve nézik az időszakonként csodaszerekként aposztrofált különféle termékeket, azonban a Ganoderma gomba áldásos hatásait már több tanulmány és kísérlet is bizonyította.

Milyen jótékony hatásról beszélhetünk a Ganoderma esetében?

  • A koleszterin szintézisének gátlásával csökkentheti a koleszterinszintet.
  • Serkentheti az immunrendszer normál működését, ezért rendszeres fogyasztása immunerősítő hatást gyakorolhat a fogyasztóra.
  • Csökkentheti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát, hiszen az egészséges életmóddal, illetve anyagcserénk megfelelő működésével a betegség kialakulásának esélyét is csökkenthetjük.
  • Méregtelenítheti a testet stb.

És mi a helyzet a reggeli italokkal? Úgy véljük, a kávét elutasítóknak sok szempontból igazuk van. A kávénak bizonyítottan vízhajtó hatása van, ami nem tesz jót szervezetünknek, hiszen működésében alapvető fontossággal bír, hogy vízellátottsága megfelelő legyen. Éppen ezért fontos, hogy az elfogyasztott vizet testünk hasznosítani tudja. A Gano Excel termékei azonban, legyen szó kávéról, étrend-kiegészítőről, spirulinás zabpehelyről, szappanról vagy fogkrémről, kiváló minőségű Ganodermát tartalmaznak, így használatukkal a szokásos napi tevékenységeibe beleillesztve akár már a reggeli kávéja vagy teája elfogyasztásával is tehet egészsége megőrzéséért!

A termékcsaláddal kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés, hogy ha például a Rooibos tea vagy egy kávé gombát tartalmaz, attól nem-e lesz rossz kedvenc italaink íze. A válasz határozott nem: a Gano Excel kávéknak például kellemesen lágy ízük van, és lúgosító hatással rendelkeznek. Az egyedi ízek kedvelőinek figyelmébe külön ajánljuk legújabb terméküket, a Ganocafé Hazelnut Coffeet (mogyorós kávét), amely karakteres ízével máris sokak kedvence lett.

Felejtse el az önsanyargatást! Élvezze az életet, miközben óvja egészségét!

Ha szívesen kipróbálná termékeinket, látogasson el a Gano Excel weboldalára (http://ganoexcel.hu/), vagy keressen minket a következő elérhetőségek valamelyikén: +36 1 796 1180; +36 1 796 1181; info@ganoexcel.hu!