=

Otthon-Lakberendezés

Gardrób határok nélkül

Fontos, hogy otthonunkban minden ruhánkat és az egyéb dolgainkat is kényelmesen és praktikusan tudjuk tárolni. Hiszen csak így lehetséges, hogy egy szép és rendezett otthont alakítsunk ki magunknak. Tehát fontos, hogy mindent legyen hova tennünk, ami egy nagyobb ruhatár esetében igen komoly kihívásokba is ütközhet. Ezt persze számos módon orvosolhatjuk, gondolva a különböző szekrénysorokra és polcokra, de a legjobb, ha egy külön kisebb helyiséget alakítunk ki ruháink számára, így tökéletesen el tudjuk azokat különíteni egyéb tárgyainktól!

Egy egyedi gardróbszekrénnyel tökéletesen átláthatóvá tehetjük ruháink tárolását, és számos különböző lehetőségünk akad a cipők, kabátok, nyakkendők, nadrágok tárolására, mellyel olyanná tehetjük egyedi gardróbszekrényünket, melyre mindig is vágytunk. De felmerül a kérdés, hogy milyen különböző megoldásokat választhatunk, ha egyedi gardróbszekrényre van szükségünk. Az egyik, egyébként nagyon közkedvelt módszer a kivitelezésre, amikor egy adott alapterületű részt leválasztunk egy helyiségből. Ez azért pozitív, mert kevés helyet vesz el, ugyanakkor számos lehetőséget enged a megjelenés terén is, illetve teljesen képes idomulni az adott helyiséghez. Fontos a pontosan megtervezett konstrukció, hiszen hacsak nem áll rendelkezésünkre relatív nagy terület, minden négyzetcentiméter számít, de megfelelő szakértelemmel így is nagy tároló kapacitású gardróbot hozhatunk létre. A másik lehetőség, amikor egy komplett helyiséget alakítunk ki gardróbnak, persze akármennyire is jól hangzik ez, képesnek kell lennünk hasznosan kihasználni a teret, amit a legjobb, ha egy szakemberre bízunk.

Ha egyedi gardróbszekrényt szeretne készíttetni otthonába, akkor a legjobb helyen jár, hiszen mi profik vagyunk a gardróbszekrény készítésben! Bármilyen jellegű gardróbszekrényre is legyem szüksége, mi garantáltan elkészítjük azt Önnek, ráadásul kifogástalan minőségben, az Ön igényei szerint! Látogasson el honlapunkra, a www.hurrycan.hu –ra a további részletekért!

Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30/308- 2909 telefonszámon, illetve az info@hurrycan.hu e-mail címen!