=

Divat-Trend

Gazdagodjon örök emlékkel

Azon gondolkodik, hogy elkészíttesse élete első tetoválását? Rendelkezik már tetoválással, de kedvet kapott hozzá újra? Érdekli a piercing, és úgy döntött, hogy megajándékozza magát vele? A Silver Tattoo & Piercing győri szalonjában kivétel nélkül e kérdések bármelyikében segítenek.

A fekete-fehér vagy a színes tetoválás jobb? Érdekes kérdés, és a szalonba érkezők erre adott válaszai változóak. Valaki kizárólag a fekete-fehér tetoválásra esküszik, sokan viszont érdekesebbnek és szebbnek találják a színesben készülő testrajzokat. A színes tetoválásokat nagyon sok ember azért részesíti előnyben, mert a fekete-fehér tetováláshoz képest lágyabb benyomást kelt. A különböző figurákat tekintve is a színes tetoválások mellett voksolnak sokan, hiszen élethű és szemkápráztató motívumokat van mód tetováltatni a színek széles skálájának felhasználásával. Sokan úgy gondolják, hogy elég egy ötlettel felkeresni a tetoválót. Ez azonban nem ilyen egyszerű és nem elegendő. Hosszú folyamat a tervezés, rengeteg szempontot nem szabad figyelmen kívül hagyni. A megfelelő tetoválások mindegyike a hozzáértő tetováló nagyszerű munkájának és a vendégek által betartott alapos, figyelmes utókezeléseknek köszönhetően lehet maximálisan szép. Ha tetoválást csináltatunk, jóformán olyan döntést hozunk, amely egész életünkre szól.

A Silver Tattoo & Piercing szalonja a tetoválás mellett piercingek behelyezésével is foglalkozik. A honlapon található galériában az elkészült tetoválások mellett lehetősége van rengeteg testékszerről is képek megtekintésére. Akár a fekete-fehér, akár pedig a színes tetoválás mellett dönt, bátran keresse a szakmában tapasztalt, megbízható Silver Tattoo & Piercing munkatársait a következő oldalon megtalálható www.tattoosilver.hu elérhetőségeken. Garantált sterilitással, nyugodt környezetben készítik el egyedi elképzeléseit.

Válassza a kiemelkedő színvonalat nyújtó, korszerű tetováló szalont Győr városában!

Elérhetőségek: Telefon: +36-20/497-51-71, E-mail: tattoosilver@gmail.com

Címkék: , ,