=

Anyaság

Genetikai ultrahang a várandósság idején

Minden nő számára nagyszerű átélni a várandósság csodálatos állapotát. Azonban annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk a kisbaba helyes fejlődéséről, rendszeres vizsgálatok szükségesek. Az ultrahang vizsgálatok nagy segítséget nyújtanak, a genetikai ultrahang pedig még alaposabb.

A genetikai ultrahang vizsgálatát olyan felkészült helyen lehet elvégezni, ahol kifejezetten erre a célra készült eszközök állnak rendelkezésre, és megfelelő képesítésű szakember dolgozik. Abban az esetben, ha az orvos genetikai rendellenesség gyanúját ítéli meg, genetikai tanácsadást javasol, ezt követően pedig genetikai ultrahang szükséges. Kifejezett figyelmet fordítanak ezen a téren az idősebb várandós anyák esetében. Ilyenkor szintén genetikai ultrahang vizsgálata történik.
Az ultrahang vizsgálat:

  • részletes információt nyújt
  • szűri a rendellenességet
  • vizsgálja a szervek működését
  • csökkenti a kockázatot

Ettől az általános ultrahang vizsgálattól annyiban tér el a genetikai ultrahang, hogy itt sokkal részletesebben nézik a szervrendszereket. Jobb minőségű gépet használnak, és nagyobb felbontással látható eredményeket kapunk. Ha a problémát ilyen módon sikerül korán diagnosztizálni, akkor megoldáshoz juthatunk, és különböző kezelési módokkal javíthatóak az egyes eltérések. A kismamáknak nagyon sok lehetősége van arra, hogy kisbabájuk állapotát időben vizsgáltassák. Mindenképp érdemes körültekintően választani erre megfelelő szakembereket.

A www.panoramateszt.hu honlapon olyan szakemberek munkájával ismerkedhet meg, akik igyekeznek a lehető legkorszerűbb módon vizsgálni a kismamák magzatát. A genetikai ultrahangon, és a különböző szűrővizsgálatokon kívül már olyan szűrőteszttel is foglalkozunk, amely a súlyosabb kromoszómális elváltozásokkal foglalkozik. A magzat neme is pontosan meghatározható az általunk végzett vizsgálatokon, akár már a 12. héttől.

Genetikai ultrahang vizsgálatot kérjen olyan megbízható, már sokak által felkeresett helyen, ahol készségesen segítik várandóssága alatt! Vizsgálattal kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen minket bátran az info@panoramateszt.hu e-mail címen, vagy a 06-1-6961296 –os telefonszámunkon!