=

Életmód

Gépjárművét hagyja biztonságban bármikor!

Gyakran küzd azzal a nehézséggel, hogy nem talál rövid idő alatt, barátságos környezetben parkolóhelyet gépjárműve számára? A fővárosi parkolás szinte mindegyikünk számára problémákat okoz, azonban a parkolóház lehetőségével élve teljes biztonságban hagyhatjuk tulajdonunkat, akár munkába igyekszünk, akár pedig egyéb elfoglaltságunk akad.

Természetes módon valamennyien igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy gépjárművünk a lehető legjobb állapotban legyen. Amikor viszont budapesti parkolás során az utcán kell hagynunk az autót, feszültséget okozhat az a gondolat, hogy bárki kárt tehet benne. A megfelelő méretű hely megtalálása pedig sok időt igényelhet, ami késéshez, így kellemetlenséghez vezethet, főként, ha munkahelyünkre, találkozóra igyekszünk.

A fővárosi parkolást legcélszerűbb korszerű parkolóházban megvalósítani, ahol egyedülálló, automatikus üzemű rendszerrel a hét minden napján megoldhatjuk a budapesti parkolást. Megfeledkezhetünk az időkorlátról, valamint fedett helyszínen az időjárás váratlan változásának következményeitől sem kell tartanunk. Parkolóház felkeresésével minden szempontból előnyt élvezhetünk, így megéri a közterületi parkolók helyett a budapesti parkolás e típusa mellett voksolnunk.

Egyszerűen, gyorsan, és bármennyi időre hagyhatja autóját nálunk, a Franklin Házban, ahol a fővárosi parkolás legbiztonságosabb megoldását veheti igénybe! Korszerű berendezéseinkkel a fizetés könnyedén megoldható, így emiatt sem kell aggódnia. Amennyiben pedig nagyobb méretű járművel parkolna, parkolóházunkban a speciálisan kialakított férőhelyek erre is megoldást nyújtanak. Győződjön meg az általunk kínált nagyszerű lehetőségről honlapunkon, a www.franklinhaz.hu–n részletesebben tájékozódva!

Induljon úgy el teendőit intézni, hogy gépjárművét teljes biztonságban tudhatja egész idő alatt! Döntsön a budapesti parkolás legjobb módja mellett, 5. kerületi parkolóházunkat választva! Ha kérdése merül fel, forduljon hozzánk telefonon, a 06-1-328-0960–as számon, vagy írjon nekünk az info@franklinhaz.hu e-mail címünkre!