=

Karrier

Gondtalan munka nagy befektetés és váratlan kiadások nélkül? Fénymásoló bérléssel megoldható!

Megbízható eszközökre van szüksége munkája során, de nem szeretne nagy összeget befektetni? Netán elege van az állandó karbantartási és javítási teendőkből, ezért egyszerűbb megoldást keres? Költséghatékonyan és könnyedén biztosíthatja a megfelelő minőségű és típusú készüléket, ha a fénymásoló bérlése mellett dönt. Nem kell a váratlan üzemeltetési kiadásokkal számolnia, és minden nehézség alkalmával rendelkezésére állnak a szakemberek.

A fénymásolók, nyomtatók, és más hasonló eszközök nélkül el sem tudjuk képzelni mindennapjainkat. Ezek a készülékek teszik lehetővé, hogy nyomtassuk, vagy éppen sokszorosítsuk a szükséges dokumentumokat. Új vállalkozás indításakor, bővítés, fejlesztés alkalmával szükségünk lehet korszerűbb, vagy esetleg több berendezésre. Mindegyikünk igyekszik a feladatot a lehető leggazdaságosabb módon megoldani. Ilyen esetben érdemes a fénymásoló bérlésének lehetőségét kihasználnunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az irodai készülékek beszerzése alkalmával. A Büro 44 Irodatechnikai Kft. nem csak értékesítéssel foglalkozik, hanem a fénymásolók bérlésével, illetve a szervizelési munkálatok ellátásával is. Költségkímélő, hatékony megoldáshoz juthat, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat. Lehetősége van akár több típusú gép kipróbálására is. Így már tudhatja a későbbiekben, hogy pontosan milyen berendezéssel jár a legjobban. Munkacsoportjának megfelelő készüléket biztosítunk, és készséggel állunk rendelkezésére az esetleges problémák esetén. Igyekszünk hasznos tanácsokat nyújtani annak érdekében, hogy helyesen döntsön. Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot és a hosszú távú együttműködést. Olvasson a fénymásoló bérlésének előnyeiről, és egyéb szolgáltatásainkról a www.buro44.hu internetes oldalunkon!

Spóroljon jelentős összeget vállalkozása számára! Alkalmazzon egyszerű és gazdaságos módszert! Biztosítsa a hiányzó berendezést költséghatékonyan, fénymásoló bérléssel! Jusson hozzá a legideálisabb eszközhöz a mi segítségünkkel! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-221-8175-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@buro44.hu e-mail címünkre!