=

Anyaság

Gyerek csizmák: Meleg csizmában a tél is vidámabb!

A gyerekeket bármikor rá lehet venni arra, hogy kiszabaduljanak a lakásból, és a szabadban játszanak, hiszen mennyi lehetőséget tartogat a felhőtlen játékra egy park, egy játszótér vagy akár a hátsó kert; újócska, fogócska, számháború, ugróiskola, indiánosdi! Az örömöt azonban jócskán elronthatja, ha az ember gyermekének beázik a cipője. Vizes lábbal mégis hogyan legyen valaki rettenthetetlen indián? Ez azért mégiscsak zavaró tényező!

Egy megbízható gyerek csizma minden kis gardróbban ott kell, hogy lapuljon, nélküle nem lehet kalandozni, felfedezni, játszani, mert csúnya nátha lesz a vége. Na de milyen is egy megbízható gyerek csizma manapság? Mit kellene választani az aggódó anyukáknak, akik nem szeretnék, ha a gyermekük lába vizes lenne, fázna?

A gyerek csizmákból elég széles a kínálat, az üzletek polcain egyre-másra sorakoznak a vidám, színes csizmácskák. Természetesen az is nagyon fontos, hogy a lábbeli divatos, csinos legyen és a kicsik örömmel bújjanak bele. Sok gyermekre úgy kell rákönyörögni a cipőket, ami senkinek sem jó, ezért fontos körültekintően választani.

A csizma akkor jó, ha kényelmes, nem kicsi és nem nagy, az ésszerűség határain belül kicsit lehet tágasabb is, hiszen a kicsi lábak gyorsan nőnek. Kalkuláljuk bele a vastag téli zoknik és harisnyák plusz rétegét is! A talpa legyen vastag, de inkább rugalmas, mint kemény, és persze könnyű. Bélelt modellt válasszunk, olyat, ami meleg is és vízálló is. Ebben a vízlepergető, vízálló anyagból készült gyerek csizmák bizonyulnak a legjobbnak. A tartósság és a komfort mellett az egészség is számít természetesen, a bokát stabilan tartó lábbeliket részesítsük előnyben!

Keresse a minőségi gyerek csizmákat www.tranzitshop.hu webshopunkban, és rendelje meg online, kényelmesen a kiválasztott gyerek cipőket! Széles választékot talál tartós, márkás gyerek csizmákból, melyek bármelyikében nyugodtan útjára engedheti a kis kalandort télen is, hóban, latyakban!

Kérdése van? Írjon az info@tranzitshop.hu e-mail címre, és minden kérdését megválaszoljuk!