=

Anyaság

Gyermek + elektromos autó = boldogság

Megannyi gyermek álmodozik arról, milyen jó is lenne apa és anya kocsiját vezetni. Sajnos ez lehetetlen kívánság a kicsik számára. Nem érik el a pedálokat, nem ismerik a KRESZ szabályait, és nincs meg bennük a felelősség érzete. Kicsiknek nem való a családi autó, a volán mögé csak a szülők ölében ülhet be.

Amikor a kis ujjak megragadják a kormányt, varázslatos érzés tölti el a gyermeket. Végre ő is vezetheti az autót, amit apa és anya is! Végre olyan lehet ő is, mint a nagyok.

Erre az esetre találták ki az elektromos kisautót. Számos előnye lehet egy ilyen játék vásárlásának. A szokásos, unalmas, lábbal hajtós kisautó helyett egy szinte már-már valódi autót vezethet gyermekünk. Elektromossága miatt környezettudatosságra nevelhető a gyerek, megtaníthatjuk vele a KRESZ közlekedési szabályaira, felelősségre nevelhetjük, ha az autót használja. Az elektromos autót a szülők is vezérelhetik: így nem kallódik el a gyerek nagyobb tömegben sem.

A gyerek a kocsiban ülve úgy érezheti, tényleg vezet. Megannyi kalandban és élményben lehet része a kisautó vezetése közben. Természetesen a szülők felügyelete mellett ajánlott az elektromos kisautó használata. Maga a kocsi ugyanúgy néz ki, mint egy rendes autó, csakhogy ez 3 és 10 év közötti gyermekek számára lett kifejlesztve, létrehozásánál biztonságra és egyszerű használatra törekedtek.

A legjobb elektromos kisautók a legismertebb és legkedveltebb világmárkák stílusait követik, készítik el a valódi autók pontos, kisméretű másolatát. Ezáltal olyan termék kerül eladósorba, mely stílusos, jól tervezett és a használata olyan élményt nyújt a gyermeknek, mintha maga is rendes kocsit vezetne.

Az elektromos autó ára függ a márkától és a minőségtől. A gyermek éveken át játszhat az autóval, tehát érdemes és kifizetődő egy jobb terméket beszerezni. Ilyen játékokra szakosodott webáruházunk, ahol több világmárka kisautója közül válogathat! Nem csak elektromos kisautók, de elektromos rollerek, quadok és biciklik is megtalálhatóak webshopunkban. Tekintse meg széleskörű kínálatunkat a www.elektromos-kisauto-bicikli.hu weboldalunkon, valamint a kisautók és tartozékaik kapcsán keressen fel bennünket kérdéseivel telefonon, a 06 20 973 1107-es számon!