=

Anyaság

Gyermek ruhák és a turik

A gyermek ruhák mondhatni igen csak gyorsan cserélődő dolgok. Olyan gyorsan nőnek fel ezek a kis csöppsége, hogy szinte hetente vásárolhat az ember nekik új gyermek ruhákat. A régieket pedig vagy elajándékozza az ember, vagy elteszi a következő gyermeknek.

Gyermek ruhák A gyermek ruhákon és úgy általánosságban a gyermekeknek készülő tárgyakon, ruhákon, bútorokon egyébként nagyon sokat keresnek az árusok és a különböző üzletek. Egy icipici kis gyermekcipőért vagy más gyermek ruhákért több ezer forintot elkérnek az üzletek. A gyermekcipők egyébként is nagyon drágák, mert úgy készítik őket, hogy az a járást könnyítse, és hogy egészséges legyen. Ezek ellenére is, akik ilyen méregdrága több ezer vagy tízezer forintot cipőket hordtak kisgyermekkorukban, sokan lúdtalpasak vagy más gondokkal „küzdenek”.

 

Gyermek bútorokat is lehet használtan venni, vagy felújítani

A gyermek ruhákkal viszont más a helyzet, mert tényleg nagyon drágák, de vannak olyan alternatív megoldások, melyekkel a kiadások csökkenthetők. Cipők estében nem ajánlatos használtat venni, mert azokat hamar elnyüvik a gyerekek, de gyermek ruhák terén miért ne? Olcsó és ha baja lesz, olcsón lehet pótolni.

Ma egyre elterjedtebb jelenség, hogy minden sarkon van egy használt ruhás. Egyik turi nyílik a másik után, az már egy másik kérdés, hogy nekik ez hogy éri meg, mert már túl sok van belőlük és láthattunk már olyat, hogy szomszédos utcákon is nyílnak turik.

De nekünk, szülőknek ez csak jó ,mert nagyobb a választék. Gyermek ruhákat mindenképp érdemes turikban vásárolni, mert az ottani ruhák minőségi termékek és márkásak. Darabáras turikban szépen elszeparálva, felárazva találhat az ember jobbnál jobb gyermek ruhákat, viszont a kilós túrkálókban ugyanolyan minőséget vásárolhat változó kilóárban, átlagban 3000 Ft/kg-ért.

Gyermek ruhák Ezt mindenki maga döntse el, hogy melyik helyen vásárol gyermek ruhákat, de akár saját maga számára is ruhákat. Az egyiknek egyértelmű előnye, hogy sokkal átláthatóbb, gyorsabb a vásárlás mert hol szín szerint, hol ár szerint szét vannak csoportosítva a ruhák, de drágábbak is. A másik előnye, hogy igaz, hogy sokszor szó szerint túrni kell, de olcsóbb és ugyanolyan a minőség.

Tehát mindenki maga döntse el, hogy használt vagy új gyermek ruhákat vásárol, viszont mindenképp érdemes benézni egyszer az életünkben egy turiba, nem fogunk csalódni.

Címkék: , , , ,