=

Otthon-Lakberendezés

Gyermekeink számára is ideális lakberendezés

Stílusos és vidám szobát szeretne gyermeke számára? Alakítsa a gyermekszobát olyanná, amely illik az egész lakás hangulatához, ugyanakkor gyermeke is saját kis otthonának érezhesse.

A gyerekeknek kicsi korukban rengeteg mozgásra van szükségük, de ha elfáradnak, nagyon fontos, hogy csendes helyen tudjanak pihenni. Mozgásigényük kielégítésére számos használati tárgyat, játékot van lehetőség vásárolni. Fontos a megfelelő szőnyeg kiválasztása, hiszen hosszú időn át ezen tanulnak mászni, később pedig járni, tehát gyerekszoba szőnyegünket hívhatjuk a gyermek játékterének is. Egy kisgyermek figyelmének lekötésében nagy szerepet játszik az őt körülvevő mintázat. Gyerek tapétával, gyerek poszterekkel nagyszerűen feldobhatja a gyerekszobát.

A Dr. Padló Kft. webáruházában gyerek tapéták, poszterek és falmatricák sokaságából válogathat. Törekszünk arra, hogy minél szélesebb választékkal segítsük, hogy otthonát csodálatosan széppé varázsolhassa. Attól függően, hogy lányról vagy fiúról van szó, változhatnak a domináns színek. A dekoráció is szeparálódik. Kisfiúk körében legelterjedtebb az állatvilággal és a sporttal kapcsolatos képek, míg a kislányok többsége rózsaszínes világot szeretne magának. Webáruházunkban többek között szőnyeget, padlószőnyeget, gyerek tapétát, gyerek posztert kínálunk sokféle mintával, egyedi méretekben azok számára, akik igényes gyerekszobát szeretnének. Fontos, hogy gyerekeink szeressenek otthon lenni, legyen egy kis saját birodalmuk a feltöltődéshez. Figyelemmel kísérve gyermekünk formálódó személyiségét, életkorát, és igényeit, ennek megfelelően a kiegészítők terén segítsük szobája arculatának átalakítását. Stílusos dekorációja lehet a szobának a festett falra ragasztható falmatrica, egyedi tapétával pedig tükröződhet a szoba lakójának hobbija is.

A www.drpadlo.hu oldalunkon termékeinkről részletesen olvashat. Nagy jelentőséget fordítunk megrendelőink véleményére, kérdéseire, így létrehoztunk egy tanácsokról szóló részt is honlapunkon, ahol a termékeinkkel kapcsolatos tudnivalókról, előnyökről értesülhet, valamint segítségképp kivitelezési útmutatót is talál. Legyen Ön is vásárlónk, és fix kedvezményekkel juthat hozzá termékeinkhez! Kérje tanácsunkat, kollégáink a +36 20/370-70-67 – es telefonszámon várják hívását!

Címkék: , , ,