=

Divat-Trend

Gyógyító ásványékszerek szettben is!

ékszer szettek

Az ásványok a föld ajándékai, és bizonyítottan pozitív kisugárzással rendelkeznek, egészségünkre is jótékony hatással lehetnek. Mivel a földből származnak, rezgésükkel képesek feloldani az energiamezők blokkjait, ezzel hatástalanítva a negatív rezgéseket. Mindegyik ásvány más és más betegségre és problémára van hatással, így érdemes alaposan utánanéznünk az egyes fajták pozitív hatásait illetően. Nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban az ásványokból készült ékszerek, amik nők és férfiak számára is ideális választást nyújtanak, és akár ékszer szettekben is megvásárolhatók!

Ásványból készült ékszer szettek választása esetén harmonikus kinézettel rendelkező készleteket vásárolhatunk, amik a mindennapokban vagy jeles alkalmak során dobhatják fel kinézetünket. Ilyen ékszer szettek viselésekor nem ajánlott más fajtájú ékszereket is hordani, hogy teljes harmóniát és gyógyító hatást érhessünk el. Az ásványok mellett ezen ékszerek nemesacél alapanyagból kerülnek elkészítésre, amik rendkívüli módon kopásállóak, és akár fémérzékenyek számára is ideálisak lehetnek.

Ha szeretne többet megtudni az ásványokból készült ékszer szettek további előnyeiről, fajtáiról, és szeretne közvetlenül a gyártótól vásárolni kézműves, gyógyhatású készleteket, ismerje meg a MyKriszta Ásvány Ékszer webáruházát! Saját készítésű ékszereink között rendkívül dekoratív és jó minőségű darabokat találhat, és ékszer szettjeink segítségével teljes harmóniát és gyönyörű kinézetet érhet el. Kategóriáink között a szettek mellett fülbevalók, amulettek,gyűrűk, horoszkópos kövek, karkötők, drótékszerek, nyakláncok és órák is találhatók.

www.asvanyekszerbolt.hu internetes áruházban pár kattintással megtekintheti aktuálisan forgalmazott ékszer szettjeinket, és azonnal meg is rendelheti azokat. Ha személyes tanácsadásra van szüksége a megfelelő darab kiválasztásában, a gyógyító ásványok hatásait illetően vagy egyéb kérdése adódna, bátran tegye fel azt a 06-30-517-74-61-es telefonszámon, vagy a mykriszta@gmail.com e-mail címen!