=

Programok

Ha családias hangulatú szálláshelyet keres, válassza a Hotel Járja Hajdúszoboszlót!

Végre elérkezett a jó idő, ezzel együtt a nyaralások időszaka is. Sokan még mindig az ideális szálláshely után kutatnak, és a kínálatból elég nehéz választani, ugyanis az üdülők többsége olyan szállodát keres, ahol családias körülmények között van lehetőségük pihenni. Ha még mindig keresi a megfelelő helyszínt, ne kutasson tovább, válassza a Hotel Járját!

Háromcsillagos szálláshelyünk Hajdúszoboszló szívében található, közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua Palace élményfürdő mellett helyezkedik el. Szálláshelyünk elsősorban azok számára előnyös, akik nem szeretnek sokat utazni, ugyanis hajdúszoboszlói szállásunktól szinte minden karnyújtásnyira található, ráadásul hotelünkön belül lift segíti a vendégek közlekedését.

Akik egy kis feltöltődésre vágynak, azok számára különböző wellness szolgáltatásokat, kezeléseket biztosítunk, annak érdekében, hogy vendégeink a nyaralás után kiegyensúlyozottabban térhessenek haza!

A családias, közvetlen hangulat hotelünkben garantált, ugyanis vállalkozásunk, amely a hotel zavartalan működéséért felel családi vállalkozásként indult, majd lépésről lépésre haladtunk előre; először Anna Vendégházként indultunk, később, amikor lehetőségeink engedték, vásároltunk még egy házat, így panzióvá tudtunk alakulni, majd a sikeres éveknek köszönhetően átminősítették szállásunkat hotellé. A folyamatos fejlődés napjainkban is jellemzi szálláshelyünket, elsősorban vendégeink pozitív visszajelzése miatt. Számunkra a legnagyobb szakmai siker, ha évről évre növekszik vendégeink száma!

Ha Hajdúszoboszlón szeretne nyaralni, de még nem tudja hol szállna meg, ne gondolkozzon tovább, döntsön a Hotel Járja mellett! Hajdúszoboszlói szállásunk vonzó ajánlatokkal várja egész évben vendégeit! További részletekért keresse fel honlapunkat a www.hoteljarja.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-52-412-724-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@hoteljarja.hu címen!