=

Divat-Trend

Ha tökéletes piercinget keres!

A mai világban nagyon sokan próbálják különféle módokon egyedibbé, kirívóbbá tenni külsejüket. Ruhamárkák és stílusok tucatjai állnak rendelkezésünkre megjelenésünk alakításánál, de az öltözködés még csak az első lépcső. A feltűnőbb, egyedibb küllem eléréséhez testünk különböző részeinek a megváltoztatásával is hozzájárulhatunk. Hajszínek és formák terén már csak a képzelet szab határt, de ugyanígy tetoválásoknál is megannyi lehetőség áll fenn. A tetoválásoknak manapság már nagy kultusza van, sokan varratnak egy mintát testükre.

Bőrünket ért változtatások esetében a tetoválások mellett egy másik extrémebb megoldást is választhatunk a tömegből való kiemelkedéshez. Piercingek megannyi változata áll a rendelkezésünkre. A testékszerek története már több ősi kultúrára is visszavezethető, ahol nem csak, mint díszítő elem funkcionált, de az adott egyén rangját, szerepét és közösségbe való hovatartozását is kifejezte.  Napjainkban már szinte bármilyen bőrfelületen használhatunk testékszereket. A legelterjedtebbek a fülbevalók, amiket lányok esetében már sokszor kiskorban megcsináltatnak. A fülbevalók mellett az ajak, szemöldök és orrpiercingek is sok helyen észrevehetők, de testékszereknél már nagyon speciális darabokkal is találkozhatunk. Sokan szinte már megszállottságból tágítják fülcimpájukat, de vannak, akik már orr és arctágítót is készíttetnek. Törvényileg nincs szabályozva a piercingek felhasználhatósága, így a legáltalánosabbaktól kezdve egészen intim piercingekig sokfélével találkozhatunk. Testékszer készítésénél fontos, hogy mindig szakemberhez forduljunk, hiszen egy rosszul elkészített piercing komoly fertőzésekhez vezethet! De ez még csak az első lépés! Nagyon lényeges az adott testékszer anyaga is, hiszen egyesek allergiásak lehetnek, akár a különböző fémekre! A leginkább elterjedt anyagok a műanyag, gumi és fém, de sok egyéb mással is találkozhatunk, például fa fülbevalók, fültágítók. Egyes kultúrákban akár csontok felhasználásával is készülhetnek az eltérő piercingek.

Ha szeretne könnyen testékszert vásárolni, akkor forduljon webshopunkhoz, ahol megannyi minőségi piercing közül választhat! Tekintse meg készletünk a www.piercingrendeles.hu oldalon! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70/ 600 0999 telefonszámon vagy írjon e-mailt weboldalunkon!