=

Anyaság

Hamarosan becsengetnek! – Hogyan válasszunk iskolai tanszereket?

Akinek iskoláskorú gyermeke van, vagy most megy első osztályba, tisztában van vele, hogy hamarosan össze kell írni a listát arról, milyen iskolaszerek szükségesek az új tanév megkezdéséhez. Ilyenkor nehézséget okoz lépésről lépésre haladni a vásárlással, mert a gyerekekkel együtt a szülők is elvesznek a kínálatban!

Nagyon fontos, ha már tervezzük az iskolaszerek beszerzését, első lépésként mindenképp leltárt kell készítsünk a meglévő tanszerekről, ugyanis, amik jó állapotban vannak, azokat nyugodtan használhatja a gyermek idén is! Sok szülő ott követ el hibát, hogy nem ellenőrzi a meglévő iskolaszerek mennyiségét, állapotát, ezért több esetben előfordul, hogy felesleges kiadásokba verik magukat.

Ha a leltár megvolt, ajánlott listát készíteni a hiányzó eszközökről, majd elindulni az áruházba és beszerezni a szükséges iskolaszereket! Ha a gyermeknek már elhasználódott az iskolatáskája, elsőként annak megvásárlására koncentráljunk! Nagyon fontos, hogy csak olyan iskolatáskát válasszunk, ami speciális kialakítású, és nem terheli a hátat, ugyanis köztudott, hogy a gyerekeknek sok könyvet kell cipelniük naponta, amit, ha egy nem megfelelő táskában hordoznak, az akár gerincferdülést, rendszeres hátfájást is okozhat!

Az iskolatáska után ne feledkezzünk meg a jó minőségű tolltartóról! A kínálat e téren rendkívül széles, a fémből készült típusoktól kezdve egészen az emeletes tolltartókig válogathatunk a termékekből. Elsősnek olyan tolltartót válasszunk, aminek a belső része úgy van kialakítva, hogy könnyedén, átláthatóan tudja tárolni a gyermek a tollakat, ceruzákat.

A grafitceruzán ne spóroljunk! Az iskolában általában HB-set vagy B-set szoktak kérni, mert ezekkel lehet a legszebben írni.  Az elsősök keze még nem olyan ügyes, mint a felnőtteké, erre találták ki a háromoldalú ceruzákat, amelyeket könnyebb megfogni és mozgatni egy gyakorlatlan kéznek is!

Könnyítse meg az iskolaszerek beszerzését, vásárolja meg az eszközöket online a Mindenkiáruháza.hu kínálatából! A termékeinket honlapunkon, a www.mindenkiaruhaza.hu címen tekintheti meg! Kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailt a rendeles@mindenkiaruhaza.hu címre, vagy hívjon a 06-30-395-2264-es telefonszámon!