=

Karrier

Hamarosan megjelenik az új katalógus, addig is rendeljen 2017-es árakon!

Egyedi reklámajándékokat keres, melyekkel sikeresen népszerűsítheti cégét a különféle rendezvényeken? Szeretne felkészült lenni minden egyes alkalommal, így megfelelő mennyiségű, magas minőségű termékekre van szüksége? Érdemes mindenhova emblémázható reklámajándékokkal és szóróajándékokkal indulnia, melyeket egyéni igényei alapján választhat ki.

A vállalkozásunk arculatát tükröző reklámajándékok minősége rendkívül sokat számít. Olyan praktikus eszközöket érdemes érdeklődőink kezébe adni, amelyeket sokáig használhatnak. Rengeteg emblémázható reklámajándék közül válogathatunk kedvünkre, ezért célszerű alaposan átgondolnunk, mi mellett döntünk. A jó reklámajándék elkészítése nem tartozik az egyszerű feladatok közé, ugyanis nélkülözhetetlen a hozzáértés, és a megfelelő technika alkalmazása. Szóróajándékokként választhatunk édességeket vagy hétköznapi tárgyakat, melyek mindenki számára hasznosak lehetnek. Ügyelnünk kell arra, hogy a reklámajándékok az anyagnak megfelelően a leghatékonyabb eljárási móddal legyenek logózva.

Speciális igényei szerint kivitelezett, emblémázható reklámajándékok és szóróajándékok hatalmas választékával várja cégünk, a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft.! Termékeink között rengeteg olyan reklámajándékot találhat, melyek eltérnek a szokványostól, ezek átadásával nagy örömet és elégedettséget válthat ki. Különleges kellékeink, egyedi grafikával készített eszközeink kiválóan helytállnak, bármilyen rendezvényen tervezi a felhasználásukat. Hamarosan megjelenik új katalógusunk, melyben még több egyedülálló reklámajándék közül válogathat!  Látogasson el a közeljövőben megújuló www.dualreklam.hu weboldalunkra! 

Okozzon örömet minden érdeklődőjének minőségi reklámajándékokkal! Ossza meg velünk elképzelését, és rendelje meg a megfelelő mennyiségű szóróajándékokat, még 2017-es árakon! Kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 06-1-410-2672-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a dual@dualreklam.hu e-mail címünkre!