=

Karrier

Hangulatos munkahely – hogyan?

Legyen szó irodáról, étteremről vagy üzlethelyiségről, egy dolog biztos: a berendezésen és a hangulaton múlik a siker. Gondoljunk csak bele: éttermünkben hiába kínálunk finomabbnál finomabb fogásokat, ha a bútorok, valamint éttermünk stílusa nem vonzza be a vásárlókat, akkor az egész hiábavaló. Ugyanez igaz egy üzletre is, aminél valóban az első benyomás a legfontosabb.

Egy iroda esetében nem az ügyfelek az elsődlegesek, legalábbis a berendezés szempontjából, hiszen ők nem gyakran, sőt, szinte soha nem járnak a cég irodaházában. Itt a dolgozók elégedettsége a legfontosabb, hiszen napi 6-8-12 órában is dolgozhatnak, így fontos, hogy az adott helyiség hangulata otthonos legyen és nyugalmat sugározzon.

Most sokakban felmerülhet a kérdés: “Mivel érhetem el a kívánt hatást?” Eláruljuk, hogy mire érdemes figyelni:

–        Éttermek: A visszafogottság és a divatosság arany középútját érdemes megtalálni, mely minden ember figyelmét egyaránt felkelti. Kombinálhatjuk például a barna színt egy kellemes zölddel és fehérrel, mely így egyszerre lesz stílusos és elegáns is.

–        Üzlethelyiségek: Itt a divatosság és a színek kerülnek előtérbe, hiszen a látvány az, ami bevonzza az embereket. Nyugodtan használjunk merész színeket és különleges dekorációkat, sőt, akár reklámponyva segítségével is népszerűsíthetjük üzletünket.

–        Irodák: Itt a nyugalom és a harmónia az elsődleges szempont, hiszen a dolgozók csak otthonos környezetben tudnak igazán jól teljesíteni. A berendezés függ az iroda munkájától is, hiszen míg egy könyvelő irodában a nyugalom a fő, addig egy lemezkiadó cégnél nyugodtan lóghatnak bakelitlemezek és plakátok a falon.

Bármilyen vállalkozást üzemeltetünk is, mindegyik esetben van egy közös nevező a berendezést illetően, ez pedig nem más, mint a falmatrica, mely kérhető bármilyen mintával, és bármekkora méretben, így beburkolhatjuk vele az egész helyiséget, vagy használhatjuk csak a fal egy apró részén, mintegy dekorációként.

A falmatricák árait, valamint az egyéb dekorációs kivitelezések pontos listáját és leírását megtalálhatják weboldalunkon, a http://reklamprint.hu webcímen, egyéb kérdéseiket pedig szívesen fogadjuk telefonon (+36-30/37-67- 110) és email-en (info@reklamprint.hu) keresztül is!

Falmatrica, padlómatrica gyártás, molinó gyártás és egyéb reklámdekorációs elemek kivitelezésével kapcsolatban forduljanak hozzánk!