=

Anyaság

Használt tankönyvvel a könnyebb iskolakezdés érdekében

Ha eljön az iskolakezdés, az minden szülőt mélyen érint, ugyanis egyrészt sok támogatást megvontak a válság miatt, másrészt azért is, mert az iskolaszerek ára nagyon magas. Ilyenkor el kell gondolkodni, hogyan lehet spórolni, főleg ha nem csak egy gyerkőcöt kell beiskoláztatni.

Használt tankönyvAz iskolaszerek közül is a tankönyvek azok, melyeknek nagyon magas az ára. Csak egy évig használják őket és valójában a középiskola tankönyvekkel ellentétben az általános iskolai tankönyvekre nincs is szükség, mert azokat nem használják már később, nem úgy, mint a középiskolásokat például az érettségin.

A használt ruhaboltok elterjedésének köszönhetően ma már a turkálás minőséget jelent! Minőségi gyermekruhák széles választékban!

Ekkor érdemes elgondolkodni a használt tankönyvön. Használt tankönyv beszerezhető ismerősöktől is, akik nem sokkal idősebbek a mi gyermekinknél, így a használt tankönyv még nem elavult. Beszerezhető az iskola, könyvtárból is, és sok helyen ez még támogatott is, mert a használt tankönyvekre a kölcsönzési idő kitart a tanév végéig.  Használt tankönyv az interneten a különböző árveréses oldalakon is vásárolható.  Ezen kívül kifejezetten használt tankönyv árusításával foglalkozó internetes portálok is vannak, ahol magánszemélyek hirdetés formájában árulhatják alig használt tankönyveiket.

Használt tankönyvAttól, hogy gyermekének használt tankönyvet vesz, nem lesz kevésbé jó szülő. Ma már nagyon fontos sajnos, hogy az ember minél kevesebb pénzből meg tudjon oldani dolgokat, hiszen a válság nagyon megnehezítette az emberek dolgát. Ilyen az iskolakezdés is, ami egyébként is, régen is megterhelő volt pénztárcánkra nézve, de ilyen gazdasági időszakban még inkább. Ilyenkor ott kell spórolni, ahol lehet, pl. használt tankönyvvel.

Ilyen oldal például a www.hasznalttankonyv.hu, ahol 28677-an hirdetnek különböző könyveket. Itt biztos megtalálja azt, ami gyermekének kell.

Ezen kívül a www.hasznalttankonyvek.hu oldal szintén használt tankönyvekkel foglalkozik, külön iskolákra bontva, hogy is könnyebben megtalálja, amire szüksége van.

Címkék: , , , ,