=

Életmód

Hatásosan és gyorsan a zsírpárnák ellen Hypoxi gépekkel!

A legtöbb ember életében az egyik legfőbb szempont a külső megjelenés. Sokaknak fontos a más emberektől kapott megítélés és ezért próbálják életmódjukat ehhez igazítani. Rengeteg ember számára egy negatív kritika a külsejéről nagyban befolyásolhatja a lelki egyensúlyát, hisz ilyenkor elveszti önbizalmát és úgy gondol magára, mint aki nem felel meg az elvárásoknak. Ezek mellett, ha nem is mások véleményéből kiindulva, akkor is fontos lehet testük egészsége, formában tartása. Sok nő szenved a lábára, hasára rakódott zsírpárnáktól, a kialakult narancsbőrtől és próbálnak tenni ellene, akár csak azzal, hogy eltakarják magukat. Ez kihathat bizonyos területekre az életében, hiszen így kevésbé mernek mutatkozni lengébb öltözékben, fürdőruhában, hiszen félnek mások véleményétől. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy ezt megfelelően kezelje edzéssel, hiszen nem tud rá elég időt fordítani. De akkor mi a megoldás?

Mi segíthetünk Önnek! Ha úgy érzi, nem felel meg környezetének, önbizalomhiányban szenved a teste miatt, nem mer mutatkozni, fél mások véleményétől és nincs elég ideje tenni ez ellen, akkor forduljon hozzánk! Hypoxi gépeink által nyújtott testedzéssel hatásosan, gyorsan érheti el a kívánt eredményt. A Hypoxi által könnyen kezelheti és tüntetheti el a kialakult narancsbőrt, zsírpárnákat. Napi harminc perc Hypoxi edzéssel hetek alatt elérheti a kívánt hatást, nagyobb erőfeszítés nélkül. A speciális hypoxi technológia a sima kardio edzésekkel ellentétben sokkal tovább tartó zsírégető folyamatot indít be testében, így a kívánt hatás gyorsabban jelentkezik. A Hypoxi gépek kifejezetten a női testhez lettek kifejlesztve. Egy kényelmes bicikliző élmény által ezekben a gépekben, sokkal többet tehet testéért rövidebb idő alatt, mint egy átlagos edzéssel.

Kezeléseinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Keresse fel honlapunkat a www.testkozpont.hu webcímen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/524-85-86-os telefonszámon!