=

Életmód

Hatékony és természetes megoldás a szívünk egészsége érdekében

Modern világunkban a hétköznapi életvitelünkre általánosságban jellemző a mozgásszegény és rendszertelen táplálkozással járó életmód, melyet tovább ront a stresszes mindennapok pszichés hatása. Mindezek következtében a szív- és érrendszert érintő egészségügyi problémák jelentősen elszaporodtak és óriási embertömegeket érintenek. Napjainkban egyre több egészségügyi kutatás irányul a vezető halálokok között szereplő szívproblémákra, melyek kortól és nemtől függetlenül jelentkezhetnek különféle intenzitással és formában.

Szívünk egészségének természetes megőrzése

A helytelen és kiegyensúlyozatlan életmód következtében gyakori, hogy eltérő mértékben jelentkeznek a szív- és érrendszeri betegségek, az érelmeszesedés és a nem megfelelő koleszterinszint. A legfrissebb kutatások szerint a szívet és a keringési rendszert érintő megbetegedések hatékonyan és természetesen megelőzhetőek a természetes antioxidánsok segítségével, melyek közül bizonyítottan az egyik legerősebb és leghatékonyabb az astaxanthin.

  • A rossz koleszterinszint elsősorban a LDL koleszterinnek köszönhető, amely oxidációját képes megakadályozni az astaxanthin, aminek következtében az érelmeszesedés is hatékonyan megelőzhető, valamint mértéke visszaszorítható.
  • A LDL oxidációjának akadályozásával valamennyi szív- és érrendszeri megbetegedés, valamint ezzel kapcsolatos szövődmény kialakulása eredményesen meggátolható.
  • Egyéb pozitív élettani és egészségügyi hatásainak köszönhetően az astaxanthin képes komplex és természetes védelmet nyújtani egészségünk védelme érdekében, például immunerősítés és gyulladáscsökkentés.

Manapság számos megbízható lehetőség kínálkozik a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére, melyek közül természetes és hatékony megoldás a minőségi étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása.

Válasza a minőséget!

A Vitálvár Kft. minőségi étrend-kiegészítő készítményével, az Astaxanthin-olajjal megbízható terméket kínál a fogyasztók számára, mellyel hatékonyan és természetesen előzhetjük meg a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulását. Gondoskodjon Ön is a szervezete számára megfelelő mennyiségű antioxidánsról, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.astaxanthin-olaj.hu weboldalt, valamint további információkért keressen minket bizalommal a 0620/343-0300-ás és a 0620/983-47-34-es telefonszámokon, valamint az info@vitalvar.hu e-mail címen!