=

Egyéb

Házias étterem Budapesten: Hagyományos ízek friss alapanyagokból!

budapesti házias étterem

A magyar gasztronómia alakulása szorosan összefügg a történelem alakulásával, és már az ősi magyar konyhában is találkozhattunk olyan ételek elődjeivel, mint a bableves és a töltött káposzta. Napjainkra is megmaradt a magyar konyha egyedisége, hiszen a rántás, a pirospaprika, a zsírban sült ételek, a főzelékek és a gazdag levesek, valamint a pörköltek napjainkban is nagy népszerűségnek örvendnek. Ha Ön is imádja a magyar ízeket, de nincs kedve főzni, miért ne ehetne egy budapesti házias étteremben?

Egy ilyen étteremben ugyanis a magyar konyhatörténet jellemző ételeivel találkozhat, így kiváló választás családjával vagy párjával egy jeles napon, vagy akár hétvégén, amikor kimozdulnának. Egy budapesti házias éttermet azoknak is ajánlunk, akikhez külföldi vendég érkezik, és szeretnék vele megismertetni a magyar gasztronómia különleges ízvilágát és finom ételeit. Egy ilyen házias étteremben Budapesten friss alapanyagokból készült ételeket kóstolhat, amik garantáltan megragadják!

Ha szeretne megismerni egy házias éttermet Budapesten, ajánljuk figyelmébe a nagy múltú Kakas Étterem szolgáltatásait és ételeit! Fővárosi éttermünk 1924 óta várja vendégeit különleges magyar ételekkel, amik hagyományos receptúra alapján kerülnek elkészítésre, kizárólag friss alapanyagokból. Számos hagyományos ételt kóstolhat nálunk, így például bécsi szeletet, csülkös bablevest, bélszínt, parcalt és herepörköltet. Csoportos menüket is kínál budapesti házias éttermünk, amikben olyan finomságokat találhat, mint a fokhagymás sertésszelet, a szezámmagos csirkemell, a libamájjal töltött borjúszelet és az ököruszály leves.

Felkeltette érdeklődését budapesti házias éttermünk? Látogassa meg közel száz éve működő vendéglátó egységünket Budapesten! Bővebb információt a www.kakasetterem.hu weboldalon találhat rólunk, és kérés vagy asztalfoglalás esetén személyes kapcsolatfelvétel is lehetséges a 06-1 349-6515-ös telefonszámon és az info@kakasetterem.hu e-mail címen! Várjuk szeretettel!