=

Lélek

Hiányzik a tudatosság az életéből? Az Access Bars tanfolyam a megoldás!

A tudatosság fontos vonala az életnek, csak ennek mentén lehet előrehaladni. Enélkül az ember csak kallódik, sodródik, miközben nem érti, hogy miért nem jut el oda, ahová elindult és miért nem éri el azokat a célokat, amiket kitűzött magának. Rengeteg akadályozó tényezővel kell megküzdeni ezen az úton, nem elég, ha már tudjuk, hogy mi az, amit akarunk, ez még csak fél siker.

Az Access Bars tanfolyam mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy ezt az utat sikeresen megtegye. Mit tanulhatunk egy ilyen Access Bars tanfolyamon? Tulajdonképpen testkezelésről van szó, ami a fejen található 32 specifikus pont érintésével valósul meg. Mindegyik pont egy-egy életterülettel áll kapcsolatban, úgy, mint pénz, öregedés, kapcsolatok, öröm, kreativitás stb. Ezeket befolyásolni lehet az érintés révén és pozitív irányba mozdítani, miközben elengedjük az akadályozó tényezőket. Ezek az akadályozó tényezők ugyanis megszilárdítják az energiákat, ami lekorlátozza a területeket. Mind a 32 bar befolyásolható tudatos és gyakorlott érintéssel. Az eredmény pedig felszabadulás, békesség, könnyedebb állapot, az energiák megindulása,  elmozdulás a pozitív változások felé.

Amennyiben szeretne valódi változásokat megélni és elindulni egy tudatos irányba, a www.vonakitti.com weboldalon megtalálhatja hozzá az eszközt az Access Bars tanfolyam

képében. Csupán egyetlen nap egy ilyen tanfolyam, de annál többet ad a későbbiekben. Nem csak saját magával tehet jót, ha kitanulja az Access Bars tanfolyam fogásait, de mindenki mással is a közvetlen környezetében, akiknek szeretne segíteni, előrébb lépni. Ismerősök, családtagok, barátok mind megtapasztalhatják, hogy mire képes a 32 pont érintése. Keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén, hogy akár azonnal jelentkezni tudjon aktuálisan induló Access Bars tanfolyamok egyikére! Ha esetleg kérdése van, szeretne érdeklődni a részletekről, a vonakitti@gmail.com e-mail címen vagy pedig a 06-70-415-57-98-as telefonszámon megteheti, forduljon hozzám bátran!