=

Karrier

…hogy vendégei az öltözőben is kényelmesen érezzék magukat!

Ha Ön is egy edzőterem tulajdonosa, reméljük, hogy a következő pár sor a segítségére lesz a jövőben!

A nyár közeledtével sokan döntenek úgy, hogy a téli fáradtságból visszatérve újra előtérbe helyezik a sportolást. A jó idő közeledtével, csakúgy, mint a természet, mi is új erőre kapunk, így a friss lendületet kihasználva megjön a kedvünk a sportos, egészséges élethez is, főleg, hogy a meleg beköszöntével a fagyasztott zöldségeket is le tudjuk cserélni friss, ropogós, egészséges finomságokra.

Az edzőtermek nagy részében, szerencsére, található mosdó, öltöző és általában zuhanyzó is, ám sokunknak zavaró tényező, ha válaszfalak nélkül, egy közös öltözőn vagy zuhanyzón kell osztoznunk a többi, számunkra ismeretlen emberrel – márpedig a napi fitnesz után muszáj felfrissíteni magunkat egy jó kis zuhannyal, főleg, ha reggelente látogatjuk az edzőtermet.

Az öltözőkabinok, a zuhanyzó helyiség ajtók, a mosdópultok és a válaszfal rendszerek mind segíthetnek abban, hogy az edzőterem mosdó- és öltözőhelyiségei privát szférát nyújtsanak az odalátogatóknak. Egy mosdó válaszfal kellően elválasztja a két zuhanyzóhelyiséget, az öltözőkabinok pedig kényelmes teret nyújtanak az átöltözéshez edzés előtt és után.

Ne feledje: sose vegye félvállról vállalata nyilvános mosdóit és közös helyiségeit, hiszen ha egy vendég nem érzi magát komfortosan, nem valószínű, hogy a későbbiekben visszalátogat majd!

Döntsön Ön is a minőségi, stílusos és egyedi válaszfal rendszerek és öltözőkabinok mellett! Cégünk segít és garantáltan csak a legjobbat nyújtja Önnek!

Látogasson el a www.szaniterfalak.hu címen található weboldalunkra, ahol számos érdekes információt találhat termékeinkről, böngészhet a képek között és megtekintheti a már elkészült munkáinkat is. Blogunkon érdekes bejegyzéseket olvashat, melyekből ihletet meríthet öltöző- és mosdóhelyiségei leendő berendezéséhez, sőt, még online ajánlatkérésre is van lehetősége!

További kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1/466-93-58-as telefonszámon, vagy a wcfal@ablaknet.hu e-mail címen! Várjuk megkeresését!