=

Divat-Trend

Hogyan kezeljük a helix piercinget?

A helix piercing, vagyis a fülkarika a testékszerek egyik legnépszerűbb típusa, hiszen önmagában diszkrét és elegáns, de ha valaki extrém megjelenésre vágyik, többet egymás alá helyezve például egészen különleges hatást érhet el. Ez a típus a külső fülkagylóba kerül, ezért a piercing szúrást követően hosszabb gyógyulási idővel szükséges számolni, mint a cimpába helyezett ékszerek esetén.

A teljes gyógyulás mindössze néhány hetet vesz igénybe, ám ez idő alatt ajánlott betartani a szakemberek kezelésre vonatkozó tanácsait. A helix piercingek kezelése nem tér el más, a fül porcos részébe szúrt testékszerekétől, ám ezeket az útmutatásokat mindenképpen érdemes betartani a gyors gyógyulás érdekében. Ennek kulcsa a higiénia, vagyis az elsődleges szabály, hogy mindig mossunk kezet, mielőtt a testékszerhez nyúlunk. Alaposan tisztítsuk meg, majd egy fülpiszkáló segítségével kezeljük fertőtlenítő oldattal a piercinget és környékét is. Mindezt pedig ismételjük meg naponta négyszer. Ha odafigyelünk a kezelésre, akár mindkét fülbe egyszerre is kerülhet helix piercing, ám a leghatékonyabb gyógyulás érdekében akkor is célszerűbb megoldás külön alkalmat választani a piercing szúrásra, ha több ékszerre vágyunk.

Helix piercing mellett döntött? Ismerje meg szegedi szalonunk, a Sun City Tattoo & Piercing tevékenységét! Nézzen körül www.tattooszeged.hu weboldalunkon, ahol minden fontos információt megtudhat szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Amennyiben a piercing szúrás árak érdeklik, szeretne még többet megtudni a kezelést illetően, esetleg megnézne néhány képet az Önt érdeklő testékszerekről, böngésszen nálunk bátran!

Kérdése van vagy már döntött, és időpontot szeretne foglalni szalonunkba? Lépjen kapcsolatba velünk, örömmel segítünk! Írjon nekünk üzenetet a tattooszeged@gmail.com e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-8586-466-os telefonszámon! Ne feledje, a gyógyulás csupán néhány hét, melyet követően a helix piercing még különlegesebbé teszi megjelenését!