=

Otthon-Lakberendezés

Hogyan legyen egyedi otthonunk?

Mind arra törekszünk, hogy lakásunk egyedi, saját igényeinkre és stílusunkra szabott legyen, melyre kiváló lehetőség a teraszbeépítés, vagy a télikert kialakítása, hiszen változatos, személyre szabott megoldásokkal bővíthetjük otthonunkat.

Ezzel a lehetőséggel, nem csak egy egyedi helyiséget, egy üvegfalú csodát nyerünk, de otthonunk plusz térrel bővül, ami valljuk be, sokszor szükséges. Manapság egyre divatosabb a teraszbeépítés, és az így kialakított fűthető szobát különböző helyiségeknek rendezhetjük be, hogy otthonosabb legyen lakásunk.

Eredetileg a télikert, a szó szerint vett téli kertet jelentette, hogy a nyáron kint tárolt növényeinkkel egy melegházat hozzunk létre a lakásban, ma viszont már kifejezetten a lakótér szerves részeként is népszerű. Ezt a helyiséget érdemes közös szobaként kialakítani, társalgónak vagy nappalinak, lehetőségektől függően kijárással a kertbe. Sokszor látunk beépített teraszt társasházakon is. Itt még talán fontosabb is a helyhiány miatt kialakított fűtött szoba. Kisebb lakások esetében gyakori, hogy a konyhához tartozó kis balkont beépítve külön étkezőt hoznak létre, így is növelve a lakás hasznos területét és értékét.

Ezek a helyiségek kiválóan berendezhetőek, mindenki számára kényelmesen használhatóak, a gyerekek és kisállatok számára könnyű kijárást biztosítanak a kertbe, illetve gyors kiszolgálást a családi étkezéseknél. Sok lehetőséget rejt magában egy télikert, alakíthatjuk a lakásunk stílusához, vagy akár a többitől eltérő, kreatív kis zugot is alkothatunk.

A berendezést könnyű megálmodni, de ha kiváló kivitelezést szeretnénk a beépítést illetően, fontos, hogy profi szakemberekhez forduljunk. Ebben segít Önnek cégünk, az Ötödik Évszak Kft., mely kifejezetten a télikert építés és teraszbeépítés specialistája!

Látogasson el weboldalunkra, a www.otodikevszak.hu oldalra, és tekintse meg eddigi munkáinkat! Kérdéseivel keressen minket bizalommal az info@otodikevszak.hu e-mail címen, vagy a +36 1 203 4654-es, + 36 20 935 8340-es és + 36 20 928 4793-mas telefonszámokon egyikén!