=

Életmód

Hogyan lesz valakiből személyi edző? Tudjon meg mindent a szakmai rejtelmeiről, kihívásairól!

Mindenkinek megvan az igazi hivatása, amihez a kiválasztott előbb vagy utóbb megtalálja az odavezető utat. Sokszor a véletlen eseményeknek, találkozásoknak köszönhetjük, hogy megleljük azt a foglalkozást, amire valójában alkalmasak vagyunk. Vajon mi szükséges ahhoz, hogy valakiből személyi edző váljon?

A többség folyamatosan szeretné magát fejleszteni, ezért képességeikhez igazodva olyan tanfolyamokon vesznek részt, ami illik egyéniségükhöz, és érdekli is őket a tananyag. Ha valaki szeret mozogni, emberekkel foglalkozni, akkor máris felkeltheti a figyelmét egy személyi edző képzés.

A sikerélmény sok mindennek a mozgatórugója, növeli a kitartást, a további munkakedvet. A vendéggel történő közös edzés az esetek nagy részében meghozza gyümölcsét, a végeredményt látva a kliens és az edző is elégedett lesz, így a siker közös. A személyi edző munkájának vannak nehéz pillanatai, amit általában a vendég hozzáállása okozza. A többség hamar fel akarja adni az edzésprogramot, mert nem azonnali, látható eredményei vannak a kezdeti, pár órás testmozgásnak. Ahhoz, hogy tökéletes végeredményt érjen el a vendég, rengeteg kitartásra, bíztatásra van szükség, a személyi edző ezt folyamatosan biztosítja, és elűzi a negatív gondolatokat, következtetéseket. Egy személyi edző esetében előny, ha rugalmas, és változatos mozgásformával várja klienseit. A hivatás nemcsak a helyes testmozgás rendszeres betartatásával jár, edzések után különböző életmód tanácsokkal látja el vendégeit egy lelkiismeretes szakember.

A személyi edző nemcsak a testet, a lelket is edzi, és ha szükséges, ápolja! Hazadi Judit vagyok, személyi edző, és célom, hogy klienseim új emberré váljanak a rendszeres testmozgásnak köszönhetően. Tájékozódjon munkásságomról a www.szemelyiedzes.com címen! Kérdés esetén hívjon telefonon a 06-70-602-9046-os számon, vagy írjon e-mailt a hazadijudit@gmail.com címre!