=

Otthon-Lakberendezés

Hogyan tegyük egyszerűbbé a költöztetést?

Életünkben általában többször is elérkezik az a pont, amikor új lakhelyet keresünk, ám amennyi izgalmat hordoz magában az új otthon, annyira stresszes tud lenni a költözés. Egy megbízható költöztető cég sok terhet levesz a vállunkról, ezért megéri alaposan tájékozódni, hogy milyen lehetőségeink vannak, azonban mi magunk is sokan tehetünk azért, hogy a költöztetés ne idegőrlő procedúra legyen. Lássuk, hogyan érdemes felkészülni!

  • A csomagolás tekintetében a legfontosabb, hogy már jóval a költöztetés előtt szerezzünk be valamennyi szükséges eszközt. A kartondobozok a legalapvetőbb kellékek a nehéz tárgyak csomagolásához, de szemeteszsákokra is szükség van a könnyebb holmikhoz. Az újságpapír remek helykitöltő a törékeny tárgyak csomagolásakor, de egy erős, széles ragasztószalag és madzag is nagy segítség a lezáráshoz.
  • A legjobb, ha kisebb lépésekben pakolunk be, sok holmi, többfős család költöztetése esetén a legnagyobb odafigyelés mellett is csúszhatnak be hibák, ha mindent egyetlen nap alatt szeretnénk becsomagolni.
  • A csomagokat érdemes azonosítani, ami jelentősen leegyszerűsíti a költöztetők munkáját és a kicsomagolást is. A törékeny holmikat tartalmazó dobozok megjelölése mellett érdemes olyan praktikákat is bevetni, mint a színekkel vagy számokkal való azonosítás. A színkódolás abban segít, hogy ránézésre tudjuk, melyik csomagnak melyik helyiségbe kell kerülnie, míg számkódolással a kicsomagolás sorrendjét jelölhetjük magunknak.

Amennyiben olyan profi csapatot keres a költöztetéshez, akik a biztonságos szállítás mellett akár a csomagolásról is gondoskodnak, ismerje meg cégünket! Látogasson el www.koltoztetes-szallitas-lomtalanitas.com weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat tevékenységünkről! Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni velünk, esetleg kérdése merült fel, bátran keressen fel minket a +36-30-619-2022-es telefonszámon vagy az info@teveteher.hu e-mail címen! Felejtse el a stresszes költöztetést, forduljon hozzánk bizalommal!