=

Életmód

Hogyan válassza ki az ideális forgószéket?

Aki irodai ülőmunkát végez, tisztában van azzal, hogy a koncentrációhoz és a teljesítőképességhez jelentős mértékben hozzájárul az irodai székek kialakítása, ezért egyáltalán nem ajánlott az ülőalkalmatosságok megvásárlását a véletlenre bízni!

Irodai környezetbe forgószék használata ajánlott, ez különösen akkor előnyös választás, ha az irodában dolgozóknak gyakran kell elővenniük egy-egy hivatalos dokumentumot oldalsó vagy hátsó szekrényekből, ebben pedig segítséget nyújt az ülőalkalmatosság forgó mozgása.

Kiválasztáskor nagyon fontos figyelembe venni a forgószékek beállítási funkcióit, például a komfortos munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy az ülőalkalmatosság magassága állítható legyen, ugyanis az egészség szempontjából egyáltalán nem előnyös, ha lóg a láb munkavégzés közben, mert komoly végtagfájdalmakat, térdízületi problémákat okozhat ez a pozíció!

A megfelelő testtartáshoz nemcsak a magasság beállítása elengedhetetlen az irodai forgószékek esetében, hanem a háttámla mozgathatósága is, ami a hát és a gerinc megfelelő tartásáról gondoskodik. Célszerű olyan forgószéket választani, amelynél nincs rés az ülés és a támla között, emellett pedig ellenőrizze az ülőalkalmatosság párnázottságát is, hiszen e tényező is jelentős mértékben hozzájárul a kényelemhez!

A forgószékek beállításain kívül az esztétikum sem elhanyagolható szempont az ülőalkalmatosságok vásárlása során! Az ideális irodai forgószék illik a környezethez, a bútorokhoz, harmonikus színvilággal rendelkezik és nem utolsó sorban strapabíró textíliával rendelkezik!

Az ideális irodai forgószéketa d. Projekt Bútor Kft. kínálatában megtalálja! További információkért keresse fel honlapunkat a www.projektbutor.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-22-503-821-es számon vagy érdeklődjön e-mailen a projektbutor@projektbutor.hu címen! Várjuk megkeresését, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!