=

Otthon-Lakberendezés

Hogyan válasszunk bútorszövetet?

Otthona felújítása, netán más célú ingatlan berendezése előtt áll, ahol a különféle ülőalkalmatosságokat is korszerűsítene? A stílusos megjelenésen kívül célszerű a kárpitozás módjára is nagy hangsúlyt fektetnie, hiszen egyáltalán nem mindegy, mennyire strapabíró a bútorszövet. Egyedi vízzel tisztítható bútorszövettel hosszú távon elégedett lehet!

Sokan rendelkezünk régi bútordarabokkal, melyektől nem szívesen válunk meg, azonban gondot okozhat, hogy már nem vehetőek igénybe megfelelően, főként az elhasználódott anyaguk miatt. Ilyenkor dönthetünk úgy, hogy a bútorkárpitozást részesítjük előnyben, melynek köszönhetően kedvelt, értékes berendezéseinket újszerűvé alakíthatjuk. Ám kérdés merülhet fel bennünk azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú kárpitot célszerű választanunk. Érdemes előtérbe helyeznünk a tisztíthatóságot, hiszen egyikünk sem szeret hosszú időn keresztül próbálkozni a szennyeződések eltávolításával.

Aqua Clean bútorszövettel minden nehézséget egyszerűen kiküszöbölhetünk. Amennyiben vízzel tisztítható bútorszövetet választunk, rendkívül gyorsan oldhatjuk meg bármilyen folt eltüntetését. Lehetőségünk van ízlésünk szerinti színben és mintázattal rendelni a bútorkárpitozást, aminek kivitelezését legjobb, ha profi szakemberekre bízzuk.

Kifogástalan minőségű, vízzel tisztítható bútorszövetekkel és számos egyéb lehetőséggel várja cégünk, az Argo Kárpit csapata! Amennyiben Önnek is fontos a könnyű tisztántartás, nálunk a legjobb anyagok közül válogathat. Strapabíró, időtálló termékeinkről és a kárpitozás témájával kapcsolatban tájékozódjon részletesen honlapunkon, a www.argokarpit.hu webcímen!

Használja régi bútorait továbbra is, újjá varázsolva! Döntsön az Aqua Clean bútorszövet mellett, hogy a szennyeződéseket könnyedén eltávolíthassa! Vízzel tisztítható bútorszövetek beszerzése és a kárpitozás teljes körű kivitelezése ügyében keressen bennünket bátran  elérhetőségeinken! Hívjon minket telefonon, a 06-70-667-374-es számunkon, vagy írjon üzenetet az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!