=

Egyéb

Hogyan védekezhetünk hatékonyan a betörők ellen?

A biztonságos otthon megteremtése elengedhetetlen, hiszen amellett, hogy legtöbb értékünk ott található, saját és szeretteink testi épsége mindennél fontosabb. Sajnos a betörés nem olyan dolog, ami mindig a másik emberrel történik meg, könnyedén magunk is áldozatokká válhatunk akkor is, ha látszólag nem őrzünk kiemelkedő értékeket otthonunkban.

Mint tudjuk, a legközépszerűbb betörők is fel tudnak törni egy zárat, ezért otthonunk biztonságossá tételét érdemes biztonsági ajtó beépíttetésével kezdeni. Mivel a külön rács sem segít a helyzeten – hiszen az is csak egy egyszerű zárral rendelkezik – a legjobb megoldás a feltörhetetlen zárrendszerrel rendelkező biztonsági ajtó. A fémből készült, betörésvédelmi ajtó teljes biztonságot nyújt a legrafináltabb betörők ellen is, ám nem mindegy, milyen nyílászárót vásárolunk. Népszerű a több ponton záródónak meghirdetett biztonsági ajtó, de sok esetben ezeket is egyetlen zár működteti, ezért ha azt a betörő sikeresen feltöri, könnyedén bejut a lakásba.

Ha ténylegesen feltörhetetlen ajtót szeretne beszerezni, forduljon hozzánk bizalommal! A cégünk által kínált biztonsági ajtók hat, egymástól független zárszerkezettel rendelkeznek, és nyolc ponton vannak a falba hegesztve. Amennyiben minket választ, mi ingyenesen kicseréljük korábbi nyílászáróját biztonsági ajtóra! Legyártjuk, elszállítjuk, beépítjük! Acél biztonsági ajtónk védelmet biztosít, így Ön nyugodtan aludhat éjszakánként, és a nyaralás közben sem kell a ház biztonsága miatt aggódnia!

Éppen házat épít, vagy felújít? Nálunk nem csak biztonsági ajtókat tud beszerezni, hanem redőnyöket, bejárati ajtót, belső ajtókat és garázskaput is! A minőségi alapanyagokért, és a profi beépítési munkáért keressen minket! Ismerje meg cégünket, és tekintse meg termékeink széles választékát a www.fensterturen.hu honlapunkon! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 061/264-16-19-es, 0620/228-26-88-as és 0620/201-89-63-mas telefonszámok valamelyikén, illetve az info@fensterturen.hu e-mail címen!