=

Életmód

Hova forduljunk kisállatunk méltó búcsúztatásáért?

Rossz hírt közöltek Önnel, ami szerint kedvence bármikor eltávozhat az élők sorából betegsége miatt? Nem tudja, milyen módon oldja meg a méltó körülmények között történő búcsúztatását? Netán szeretne tisztában lenni azzal, hogy mit tehet kedvence elvesztését követően? Bármilyen állatról van szó, a legjobb megoldás a kisállat hamvasztás. Ezen a módon gondoskodhat arról, hogy kedvence megkapja a végtisztességet.

Az állattartás rendkívül felelősségteljes feladat, azonban gondoskodásunkért cserébe sok szeretetet kapunk kedvencünktől. Sajnos rövidebb ideig élnek, mint mi, ezért fel kell készülnünk az elvesztésükre. A kor, egy betegség, vagy egy baleset miatt egyaránt előfordulhat, hogy örökre búcsút kell vennünk tőlük. Nem biztos, hogy szeretnénk eltemetni a kisállatot, és sok esetben lehetőségünk sincs rá a környezetünkben. Több szempontból érdemes a kisállat hamvasztás lehetőségét választanunk. Az urnát nem szükséges eltemetnünk, akár magunkkal is vihetjük otthonunkba.

A legtiszteletreméltóbb formában búcsúzhat el kedvencétől, ha Word’s Eye Kft.-re bízza a kisállat hamvasztást. Az ország egész területén segítséget nyújtunk, és bármilyen állattal él együtt, számíthat ránk. Méltó nyughelyet biztosíthat kisállatának, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat. Kedvence elszállítását, majd a kisállat hamvasztását körültekintően, tisztelettel végezzük. Biztosítjuk az urnát a hamvaknak, és vállaljuk az Ön szállítását is a helyszínre. Tudjon meg többet a kisállat hamvasztás menetéről, illetve megbízható szolgáltatásunkról a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Részesítse szeretetben és megfelelő bánásmódban kedvencét a legutolsó pillanataiban is! Készüljön fel megfelelően az elbúcsúztatására! Döntsön a kisállat hamvasztás mellett, és biztosítsa a méltó körülményeket! Dolgozza fel könnyebben a veszteséget a mi segítségünkkel! Forduljon hozzánk kisállat hamvasztás ügyében a 06-30-650-0251-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!