=

Anyaság

Hozzon a Mikulás mesés gyerekcipőt!

 

Közeleg a december, és a gyerekek már izgatottan várják, mikor tölti meg csizmájukat a Mikulás édességgel. De ki mondta, hogy ne hozhatná a Mikulás magát a csizmát is?

A december 6. remek alkalom lehet arra, hogy új gyerekcipővel lepjük meg gyermekünket. Egyrészt így is, úgyis itt az idő a gyerekcipő vásárlásra, hiszen közeledik a tél, és gyermekünk bizonyára már rég kinőtte az előző évi csizmáját, vagy bakancsát. Egyre jobban szokássá válik a gyermekeknek valamilyen ajándékot adni az édesség mellett december 6-án. Azonban a játékajándékozás ideje úgyis a karácsony, amikor hiába szeretnénk új ruhával, vagy gyerekcipővel meglepni a kicsit, ő úgyis csak a legújabb barbinak, vagy játékautónak örül majd. A Mikulást minden gyerek az édesség miatt várja, de egy kis meglepetésnek a csoki mellett biztos örülni fognak. Gyerekcipő ajándékozásával összekötjük a kellemest a hasznossal, hiszen a pénztárcánk úgysem úszná meg a téli cipővásárlást, de ezen felül nem kell ajándékra költeni, egészen karácsonyig.

Bár gyermekünk életében még nem különösebben meghatározó a ruha- és cipővásárlás, vannak olyan darabok, amelyekkel biztosan boldoggá tudjuk őket tenni, például mesés gyerekcipőkkel. Kislányunknak vehetünk Hello Kitty gumicsizmát, Minnie egér csizmát vagy Jégvarázs hótaposót. Kisfiunkat meglephetjük Pókember gumicsizmával, Verda bakanccsal, vagy akár Repcsik hótaposóval is. Ha pedig téli csizmával már fel vagyunk szerelkezve, vehetünk szuperhősös, vagy hercegnős benti cipőt, vagy akár Angry Birds zoknit is.

Ezekhez a mesés gyerekcipőkhöz könnyedén hozzájuthat Ön is a www.mesesgyerekcipok.hu oldalon található webáruházunkban! Az egyszerű, interneten történő vásárlásnak köszönhetően nem kell azon gondolkodnia, mikor lesz lehetősége gyermeke nélkül ajándékot vásárolni, ugyanis pár kattintással megrendelheti gyerekcipőinket! Forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 240 9444-es telefonszámon, illetve az info@mesesgyerekcipok.hu e-mail címen,, és lepje meg gyermekét!