=

Egyéb

Hűsítő, ízletes és egyéni igényekre szabható édesség? Tiwi fagyicsoda-lánc!

A nyári hónapokra gyakran jellemző kánikula bizony mindenkit megvisel, ilyenkor vízpartra vágyódunk, azonban a mindennapi munkánkat és egyéb teendőinket kénytelenek vagyunk ellátni. Ám néhány hűsítő megoldással elviselhetőbbé tehetjük forróságot, ilyenek mindannyiunk kedvenc jeges finomságai, a fagylaltok is. Sokan nem kedvelik az üzletekben kapható, túlárazott és mesterséges alapanyagokkal teli édességeket, de ebben az esetben sem kell lemondani a fagyiról!

A Tupperware termékek között praktikus fagyikészítő is helyet kapott, melynek köszönhetően bárki könnyedén elkészítheti otthon is a hűsítő nyalánkságokat. A Tiwi fagyicsoda-lánc egyszerűen használható, gyorsan és bosszantó maszatolástól mentesen alkothatjuk meg vele azokat a finomságokat, amikhez éppen kedvet kaptunk. Friss és egészséges alapanyagokból, saját ízlésünknek megfelelően készíthetünk fagyit ezzel a remek Tupperware termékkel, akár diéta ideje alatt vagy étel intolerancia esetén is, hiszen csak egyedi igényeinktől függenek az összetevők. A Tiwi fagyicsoda-lánc egy-egy edénykéje 65 ml-es, ami épp elegendő a legkisebbeknek, így az egész család számára pillanatok alatt összeállítható a hűsítő édesség, csak győzzük elég gyakran újratölteni!

Ön is szeretne egészséges és ízletes édességekkel kedveskedni családjának a legnagyobb kánikulában? Ismerje meg a Tiwi fagyicsoda-láncot, és készítse el a jeges finomságokat úgy, ahogy kedve tartja! Látogasson el www.tupperakciok.hu weboldalunkra, és fedezze fel termékkínálatunkat, hiszen számos más Tupperware termék mellett a fagyikészítőt is megrendelheti! Honlapunkon minden részletet megismerhet a Tiwi fagyicsoda-lánc használatával kapcsolatban, de ha mégis kérdése lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önnek! Keressen minket bátran a +36-20-399-8588-as telefonszámon vagy a kovacsne.tupperware@gmail.com e-mail címen, és hűsöljön a forróságban kedvenc édességével, a Tiwi fagyicsoda-lánc segítségével!