=

Programok

Ide érdemes elmenni, ha romantikus hétvégére vágyunk!

Legyen szó egy bimbózó kapcsolatról, egy sok éves házasságról vagy egy nagy újrakezdésről, nincs is jobb program, mint elvonulni a világtól kicsit és kettesben eltölteni. Kiváló lehetőség erre a wellness hétvége pároknak. Azonban nem mindegy, hogy hová megyünk, hiszen a tökéletes ár-érték arányt nehéz megtalálni. Érdemes olyan helyet választani ahol a wellness hétvégét pároknak kedvező áron és magas színvonalon kínálják, hogy a szerelmünkkel töltött idő kellemes és igazán romantikus legyen.

Csodás és exkluzív wellness hétvégét pároknak a három csillagos Anna Hotel kínál Mátrafüreden. A gyönyörű környezetben található szálloda mindössze 90 kilométerre található Budapesttől, így távol esik a nagy város zajától. Az impozáns környezet biztosítja a legmagasabb színvonalú wellness hétvégét a pároknak, elérhető áron. A hotelről több információt és számtalan képet találunk az http://www.anna-hotel.hu webcímen, de érdeklődhetünk a +36 30 559-6593-as telefonszámon vagy az info@anna-hotel.hu e-mail címen is.

Ezeket az akciós csomagokat válasszuk ha az Anna Hotelbe vágyunk

Ha eldöntöttük, hogy a romantikázásunk helyéül mátrafüredi Anna Hotelt választjuk, érdemes a kimondottan pároknak összeállított akciós csomagot igénybe venni. A „Lamour hétvége” nevű csomag 3 nappal és 2 éjjel, egy igazi wellness hétvége pároknak. A csomag mindössze 58.000 Ft két főre és számos fantasztikus szolgáltatást tartalmaz.

Már érkezéskor egy-egy bonbon várja a szerelmeseket a szobában, a szállás kényelmes és hangulatos, a svédasztalos reggeli pedig bőséges. Esténként gyertyafényes, félpanziós vacsorát kínálnak a pároknak választhatóan egy tetszőleges üveg borral. Az erkélyes szobában díjmentes Wifi, fürdőköntös és törölköző várja a vendégeket. A wellness hétvége pároknak nem is lehet teljes a medence, a jakuzzi, a finn-szauna, a gőz kabin és a relax-sarok nélkül, amelyek használata szintén a csomag részét képezi. Ha tehát egy igazán romantikus hétvégével szeretnénk meglepni párunkat, válasszuk e csodálatos Wellness Szállodát Mátrafüreden.