=

Divat-Trend

Igényes munka színvonalas kellékekkel!

Számos emberrel találkozunk mindennapjaink során, melyek során ami minden nővel és férfival kapcsolatban elsőre feltűnik, az a kéz ápoltsága vagy éppen elhanyagoltsága. Mi olyan különleges és szép az ápolt kezekben? A válasz: a köröm! Ma hihetetlen népszerűségnek örvend a hölgyek körében a műköröm és a körömépítés különféle változatai.

A különleges és variációkban gazdag méretű, fazonú, mintájú, díszítésű és színű körmök ma minden nőt lázba hoznak. Nem is csoda, hiszen a zselés vagy porcelán körmök, akár csak saját körmünk feldíszítése teljesen egyedivé varázsol bennünket. A műköröm lehetőségeinek tárháza végtelen, a formáknak és színeknek csupán a képzelet szabhat határt!

Ahhoz, hogy olyan körmeink legyenek, amilyeneket álmainkban elképzeltünk magunknak, szakember segítségét kell kérnünk. De, akár magunk is elsajátíthatjuk az építő és díszítő technikákat, és a körömépítés valamennyi fortélyát, a megfelelő tanfolyamok elvégzésével, és rendelkezhetünk saját műkörmös készlettel!

A szép és igényes körömépítés ismérve azonban nem csupán a gyakorlott kezek, de rengeteg múlik az alapanyagon is! A zselés körömlakkok, az építő zselé, a gél lakk, vagyis a köröm alapja az, ami sok mindent meghatároz. Ezt díszíthetjük strasszkövekkel, szórhatunk rá csillámport, rengeteg féle változatot készíthetünk. Ám a tökéletes eredmény érdekében olyan helyről szükséges beszerezni a kellékeket, ahol garantáltan minőségi termékhez juthatunk.

Cégünk az egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb műköröm alapanyag webáruházat üzemelteti! A termékek egyediek, kiváló minőségűek, a körömépítéshez minden eszköz megtalálható nálunk! Nézzen körül nálunk, és válogasson kedvére a www.goldnails.eu weboldalon! Amennyiben kérdései merülnének fel termékeinkkel kapcsolatban, bátran írjon nekünk az info.goldnails@gmail.com e-mail címre, vagy hívjon minket a +36-30/32-66730-as telefonszámon! Ha biztos a dolgában, rendeljen telefonon akár azonnal a +36-20/269-7394-es számon!

Készítsen tökéletes körmöket magának, vagy akár vendégeinek, és szerezze be a legkiválóbb műköröm alapanyagokat!