=

Divat-Trend

Illatok és parfümök: melyik az Öné?

Az illatok fontos szerepet játszanak az életünkben. Egy illat képes érzelmi reakciót kiváltani belőlünk, emlékeket idéz fel, azt is képes elérni, hogy befolyással legyen a döntéseinkre. A természetes illat az egyik fő vezérfonala annak, hogy ki tetszik meg nekünk, kit választunk szerelmünknek. 

Az igaz, hogy az ember szaglása már nem olyan kifinomult, mint egy állaté, de az is igaz, hogy még pont annyira erős, amennyire az agynak szüksége van rá! A szaglóhám ugyanis közvetlen összeköttetésben áll az aggyal, pontosabban azzal a részével, amik az emlékek, érzelmek számára van fenntartva!

A parfüm, az illatos víz használata egykor a gazdagok kiváltsága volt, de ma már mindenkinek lehetősége van a számára kedves és vonzó illattal bepermeteznie magát! De miért is használunk parfümöt, miért fedjük el vele a természetes illatunkat?

A parfümöket ma már nem a testszag elfedésére használjuk, sokkal inkább egyfajta kiegészítőként, láthatatlan kellékként, amivel megkoronázhatjuk megjelenésünket. Nem véletlenül épül egy parfüm márka, egy új illat, egy új termék köré egy egész történet! Minden parfümnek, minden illatnak megvan a maga karaktere, tulajdonságai, egy meghatározott érzést idéznek fel. Olyat választunk, amilyen képet szeretnénk közvetíteni magunkról, amilyen hatást szeretnék elérni. Erős, emancipált nő, romantikus ártatlanság, izgalmas, szenvedélyes vadmacska? Rajtunk áll, melyik illatot fújjuk magunkra, melyik karaktert választjuk! Munkába, randevúra, egy fontos jelenéshez? Már csak meg kell találni a tökéletes illatot!

A www.webaruhaz.illattenger.hu parfümjei között nők és férfiak egyaránt kiválogathatják melyik az a parfüm, amit magukénak éreznek. Webáruházunkban különleges feromonos parfümök mellett a jól ismert klasszikusok is megtalálhatóak, illetve saját márkás termékek is megrendelhetőek! Válogasson és vásároljon parfümöt saját részre, vagy ajándékba, mert senki nem maradhat kedvenc illat nélkül!

A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken, a +36-20-340-8911-es telefonszámon, vagy pedig az illattenger@gmail.com e-mail címen!