=

Programok

Indulás a szabadba! Így tegye izgalmassá a hétvégét!

kalandpark

A Budapesten élők sokszor nem is tudják elképzelni, hogy a természetben töltsék a napjukat, hacsak nem utaznak el vidékre. Pedig a fővárosban nem csak a Margitsziget és a Városliget az egyetlen megoldás, ha zöldövezetben szeretnénk időt tölteni. Ha hétvégére programokat keresünk, van számunkra egy hely a Nagyvárad térnél, ahol felejthetetlen élménnyel lehetünk gazdagabbak.

Az Orczy Kalandpark nem csak a gyermekeknek élménypark, hanem a felnőtteknek is. Kiváló hétvégi program Budapesten meglátogatni ezt a kalandparkot, hiszen belefér egy napba, mégis felér egy kirándulás élményével. A kalandpark több felnőtteknek épített mászó- és csúszó pályával rendelkezik, illetve kipróbálhatjuk a trambulint és a majomfa mászót is. Budapesti hétvégi programnak azért is érdemes az Orczy Kalandparkot választani, mert a parkban való kalandozás nem csak remek szórakozás, de még komoly testmozgást igénylő tevékenység is. A Margitszigeten való futás, vagy az edzőterembe járás nagyon monotonná és unalmassá tud válni, de ha eltöltünk egy napot a kalandparkban, akkor a sportolás izgalmas élménnyé válik, és a napközben észre se vesszük, hogy mennyi testmozgást végeztünk. Kalandparkba menni egyébként remek csapatépítő program is lehet, akár a baráti körrel, akár munkatársainkkal megyünk, biztosan egy meghatározó közös élménnyel leszünk gazdagabbak. Itt az idő elhagyni a sötét lakást, és kimozdulni a szabadba, hiszen a jó idő sem tart örökké!

Látogassa meg kalandparkunkat, ha igazán izgalmas budapesti hétvégi programot keres! Élményparkunkban programokat kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, legyen szó hétvégi családi programról, osztálykirándulásról, nyári táborról vagy csapatépítő játékokról. Az Orczy kalandpark minden nap nyitva van, csoportos bejelentkezés esetén a nyitvatartást az igényekhez igazítjuk! Tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat honlapunkon, a www.orczykalandpark.hu webcímen, és ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran a +36-20-236-1214 és +36-20-293-9990 telefonszámokon!