=

Karrier

Irodatakarítás alkalmi jelleggel: pipere takarítás vagy nagytakarítás?

Az irodahelyiségek tisztán tartása, higiénikus és rendezett állapotának megtartása minden cégnek alapvető érdeke. Egy megbízható takarítócég szolgáltatásait igénybe venni hosszú és rövid távon is kifizetődő, hiszen nincs is jobb annál, minthogy a kollégák makulátlanul tiszta irodába érkezzenek minden nap.

Az irodatakarításnak több típusát is igénybe vehetik a megrendelők, ez lehet rendszeres, napi takarítás vagy akár alkalmi is. Az alkalmi irodatakarítások közé tartozik a pipere takarítás, valamint a nagytakarítás is. Melyiket, mikor és kinek érdemes igénybe venni? Ezt járjuk körül részletesebben.

A pipere jellegű irodatakarítás azoknak a megrendelőknek ajánlott, akik különösen tiszta tereket igényelnek az irodáikba. Ahol kiemelt fontossággal bír, hogy a pincétől a padlásig minden igazán higiénikus legyen, sehol ne maradjon szennyeződés, ott részletes takarításra van szükség. A pipere takarítás nem egy általános takarítási tervet jelent tehát, hanem annál sokkal aprólékosabb, minden részletre kiterjedő, precíz tisztítást és fertőtlenítést takar. Ahol a baktériummentes felületek, a tiszta bútorok és berendezések a jól végzett munka előfeltételei, ott ilyen szolgáltatás igénybevétele ajánlott.

Az irodatakarítás másik alkalmi típusa a nagytakarítás. Az általános takarításon túl, a nagytakarítás olyan részeket is magába foglal, mint például az ablakok vagy a szegélylécek portalanítása is. Ilyesmire szükség lehet mondjuk egy céges esemény után vagy éppen akkor, ha fontos vendégeket fogadnak az irodában és szeretnék minél jobb színben feltüntetni a helyet a meghívottak előtt.

A www.tisztaparti.hu weboldalon a Tiszta Parti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapján ilyen jellegű irodatakarítás is szerepel a szolgáltatások között. Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba takarítócégünkkel a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén! Érdeklődjön az irodatakarítás részleteiről a 06-20-315-6768 telefonszámon vagy az info@tisztaparti.hu  email címen!