=

Anyaság

Iskolába megy a gyerek! Mire lesz szüksége?

Minden szülő életében elérkezik egyszer az a pillanat, amikor kisgyermeke eléri a kort, hogy iskolába mehessen. Természetesen erre lelkiekben még nem állunk készen, a legegyszerűbb módja a dolognak, ha még egy évet az óvodában tudjuk a gyereket. Sokaknak nehéz megemészteni, hogy gyermekük elkezdi az iskolát, kezdődnek a próbatételek mind a szülő, mind a gyerek számára.

Az iskola azonban elkerülhetetlen és nem jó, ha sokáig húzzuk a gyermek tanítását. Ha viszont egyszer beírattuk az iskolába, onnan nincs visszaút. Ilyenkor jön a pánik: milyen iskolaszereket is kell beszereznünk a gyereknek szeptemberre?

Első osztályban nagyon sok mindenre lesz szükség. Elsőosztályos füzetre, vonalzóra, radírra, ceruzára, színes ceruzára, hegyezőre, tolltartóra, ragasztóra, iskolatáskára, tornazsákra, dobókockára, színes papírlapokra, színes pálcikákra, és még egyéb kiegészítőkre, amit az adott iskola előír. Bizonyos iskolákban már elsőben előkerül a toll az órákon, de a körző használatával még várniuk kell. A technika órákra lehet, hogy ollót és egyéb eszközöket is be kell szerezni, de általában a színes papír, a ragasztó, esetleg gyurma, vagy vízfesték is szóba jöhet.

Bizonyos dolgokra minden évben szüksége lesz a gyermeknek. Ceruzára egyre kevésbé, de tollra annál inkább, kékre, feketére, pirosra, zöldre. A füzeteket is minden évben meg kell vásárolni, de a vonalméretek változnak: erre érdemes odafigyelni, milyen osztályba milyen füzetet kell venni!

Az iskolaszereket általában papírírószer-boltban, hipermarketekben, de akár online is megvásárolhatjuk. Az online vásárlásnak az az előnye, hogy nem kell sorban állni, és kiválogatni a rengeteg holmit. Egyszerűen kiválogatjuk a webshopból a kívánt termékeket, megrendeljük és házhoz szállítják, vagy átvesszük a csomagot.

Ilyen webshoppal rendelkezik World Trade System Kft. vállalkozásunk is. A www.wts.hu oldalunkon igyekszünk a lehető legnagyobb mennyiségű terméket biztosítani az iskolakezdésre. Webáruházunkban nem csupán a gyermekeknek, de a szülőknek is lehetőséget nyújtunk az évkezdésre. Látogasson el weboldalunkra az iskolaszer kínálatért, és írjon a wts@wts.hu e-mail címünkre, ha bármi kérdése van, vagy keressen minket telefonon a +36 20 93 84 324-es számunkon!