=

Anyaság

Itt a szünidő, örvendeztesse meg gyermekét guruló cipővel!

Már javában tart a vakáció. Ebben az időszakban a szülőknek fel van adva a lecke azzal kapcsolatban, hogy mivel is foglalhatnák le hasznosan a gyermeket. A legkisebbeknél a programok kitalálása még nem okoz akkora gondot, azonban a kamaszoknál ez különösen nagy kihívás, hiszen őket már nem lehet akármilyen játékkal, programmal lefoglalni. Ha Önnek is fejtörést okoz, hogy mivel tudná lefoglalni gyermekét a nyári időszakban, és a megszokott programok, játékok helyett igazi különlegességet biztosítana a nyárra, vásároljon neki guruló cipőt!

A guruló cipőkben a kamasz garantáltan jól fogja magát érezni, így tökéletes elfoglaltságot biztosíthat számára a szünidőre. A felnőttek gyakran teljesen tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogyan is tudnák kicsalogatni a természetbe a kamaszt a tévé és számítógép elől. A guruló cipőknek köszönhetően ez sem okozhat gondot, hiszen a gyerek alig várja majd, hogy gurulhasson egyet különleges lábbelijével a kertben vagy az utcán.

Ha nyaralni megy a család, a guruló cipők nem maradhatnak otthon! Nyaraláskor sokszor van olyan pár óra, amikor a szülők és a gyerekek külön foglalják le magukat. Ilyenkor a guruló cipő biztosan elő fog kerülni, tehát, még az üdülés során is hasznosan lefoglalhatja magát a gyermek. A guruló cipők természetesen nem csupán a nyári hónapokban nyújtanak megfelelő szórakozást gyermekének, hanem az év további részében is. Ezek a lábbelik különleges funkciójukon kívül igényes, kényelmes, minőségi cipők, amiket szívesen viselnek a kiskamaszok a mindennapokban.

Szerezze be mihamarabb gyermekének saját guruló cipőjét, a Heelys Gurulóscipő Webshopból! Választékunkban fiúknak és lányoknak egyaránt megtalálhatja a tökéletes lábbelit. Amennyiben gyermekének közeledik a születésnapja, névnapja, és nem tudja, mivel lepje meg, ajándékozzon neki guruló cipőt! Webáruházunk a www.gurulocipo.hu címen érhető el, böngésszen nálunk bátran! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal telefonon, a 06-30-650-4466 vagy írjon e-mailt az info@guruloscipo.hu címre!