=

Életmód

Járuljon hozzá az állatok testi-lelki harmóniájához!

Bármikor találkozik a környezetében állatokkal, mindig a lehető legpozitívabban, odafigyelve áll hozzájuk? Esetleg Önnel is lakik házi kedvenc, akiért igyekszik minél többet megtenni? Saját és más tulajdonosok kutyáiért rengeteget tehet, ha kutyamasszőrként tevékenykedve hozzájárul a testi-lelki harmóniájukhoz. Ahogy kutyakozmetikus képzés elsajátítására, úgy a kutyamasszőr oktatáson való részvételre is lehetősége van igazán megbízható oktatási helyen.

 

A masszírozás az embereknél számos előnnyel jár, ami a kutyák esetében is megmutatkozik, hiszen többféle pozitív hatást észlelhetünk. Testük alapos áttapogatásakor az elváltozásokat észrevehetjük, valamint a kölcsönös bizalom erősödéséhez is hozzásegít. Amiért még jót tesz a kutyáknak, ha masszázsban részesítjük őket:

–          Felfrissíti a vérkeringést.

–          Jótékony hatást fejt ki a bőrre és az izmokra.

–          Nyugtató az idegrendszerre.

–          Segít a normális vérnyomás és szívritmus helyreállításában.

Amennyiben úgy döntünk, hogy mindezt szeretettel, nagy odafigyeléssel szeretnénk megtenni az állatokért, a hozzáértő tudás és gyakorlat megszerzése érdekében mindenképp színvonalas képzést nyújtó kutyamasszőr oktatáson vegyünk részt. Akár kutyakozmetikusként is végezhetjük ezt a tevékenységet, bővítve foglalkozási körünket.

 

A Tapis Oktató és Szolgáltató Betéti Társaság munkatársaiként törekszünk arra, hogy eredményekben gazdag, sikeres tanulmányi időszakot biztosítsunk minden nálunk tanuló számára. Kutyamasszőr képzésünket, kutyakozmetikus képzésünket, és más tanfolyamainkat barátságos környezetben, kiváló oktatókkal, minőségi felszereléssel indítjuk. A www.tapis-oktatas.com weboldalunkon részletesen tájékozódhat tanfolyamainkról, az elvárásokról, és minden más, fontos tudnivalóról.

 

Tegyen meg mindent a kutyák kiváló közérzetéért és biztonságáért, hogy minél jobban érezzék magukat bundájukban! Vegyen részt nálunk kutyamasszőr oktatáson, vagy kutyakozmetikus képzésen hatékonyan és magas szinten elsajátítva a szakmában alkalmazandókat! További információval kapcsolatban elérhetőek vagyunk a 06-1-7912525 –ös telefonszámunkon, vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkön.