=

Otthon-Lakberendezés

Jön a tavasz, közeledik a szúnyoghálók ideje

Itt a március, közeledik felénk a várva-várt tavasz, napsütéses időt és zöldellő kerteket ígérve. Ilyenkor érdemes előre felkészíteni otthonunkat a közelgő jó időre, és ennek egyik fontos lépése a szúnyogháló beszerzése. Ahogy a nevéből már ki lehet következtetni, a szúnyogháló elsődleges feladata az, hogy kint tartja a bosszantó vérszívó rovarokat, azonban ezen felül több hasznos funkciót is betölt.

Bár a „szúnyogszezon” leginkább a nyári hónapokra jellemző, azért tavasszal már ébredezik a természet, és ebbe a rovarok is beletartoznak. A szúnyogháló természetesen nem csak a szúnyogokat tartja kint, hanem minden más rovart is, így esténként nyugodtan aludhatunk nyitott ablaknál is. Nagyon bosszantó, amikor a meleg estéken nem merjük a lámpafénnyel világított szobánk ablakát kinyitni, mert aggódunk, hogy bogarak arzenálja lepné el rövidesen a helyiséget. Szúnyoghálóval ezt a problémát örökre kiküszöbölhetjük, és nyugodtan olvashatunk lámpafénynél, miközben friss éjszakai levegő tölti be a szobánkat.

A rovarokon kívül mást is kizár a szúnyogháló, például a különböző allergén szöszök szobába jutását, így egy tisztább beltéri levegőt biztosít. A gyerekszobába pedig azért is népszerű szúnyoghálót helyezni, mert akadályozza az ablakon való kijutást is. A szúnyoghálónak van egy bizonyos fokú árnyékoló tulajdonsága is, de a komolyabb árnyékoláshoz természetesen érdemes redőnyt vagy függönyt választani. Hatalmas előnye a hálónak a vegyi szúnyogirtószerekkel szemben az, hogy 100%-os védelmet nyújt, nem áraszt kellemetlen szagot, és csak egyszer kell egy viszonylag alacsony összeget rászánni, ráadásul már többféle változatban elérhető, így igényeinknek megfelelő kivitel mellett dönthetünk.

Készüljön fel velünk a meleg hónapokra, vásároljon tőlünk minőségi szúnyoghálót! További információért látogasson el honlapunkra, a www.naprakeszen.hu webcímre, és tekintse meg árnyékolástechnikai eszközeinket is! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-209-771-267-es telefonszámon, illetve a redony@naprakeszen.hu e-mail címen!