=

Életmód

Kellemetlen cigarettafüst? Felejtse el!

A dohányzás egyik legkellemetlenebb tényezője, a közismert egészségkárosító hatás mellett, a bűzös cigarettafüst. A szag áthatja a hajunkat, a ruháinkat, és ez egy olyan ember számára, aki nem dohányzik, rendkívül kellemetlen lehet. Szerencsére van egy jó hírünk: az elektromos cigaretta használatával ennek vége! Hogyan lehetséges ez? Eláruljuk:

– Az e-cigi számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, azt azonban talán kevésen tudják, hogy használatával az irritáló cigarettafüst örökre eltűnhet az életünkből, a helyét pedig átveheti az e-cigi ízletes utántöltő folyadékainak kellemes illata.

– A hagyományos cigaretta ízesített dohányaihoz képest az e-cigi utántöltő folyadékai lágyabbak, az ízek választéka pedig hatalmas. Ha kedvünk tartja, egymást követheti e-cigi folyadék repertoárunkban a csokoládé, a legédesebb gyümölcs, és ha épp a medvecukor ízére vágyunk, azt is választhatjuk.

– Többé nem lesz gondunk a kellemetlen szagú, füstös ruhákra, hajra, hiszen az e-cigi csak párát bocsájt ki magából – így az e-cigi után éppen olyan illatosak maradunk, mint azelőtt. Nem lesz szükség kínos próbálkozásokra, hogy eltüntessük a cigaretta kellemetlen szagát, és még az egészségünket is óvjuk, ha a hagyományosról elektromos cigarettára váltunk.

– Hab a tortán, hogy az elektromos cigarettához már stílusos kiegészítők is kaphatóak, például a szivárvány színeiben pompázó szilikon tokok, a praktikus, kényelmes nyakba akasztók, vagy a további hasznos eszközök, melyek még kényelmesebbé teszik az e-cigi használatát.

Ha Ön is szeretne elbúcsúzni a cigarettafüsttől, és a kényelmesebb, egészségesebb e-cigarettára váltana, keresse fel a www.liquidrendeles.eu weboldalt, ahol minden szükséges eszközt és kiegészítőt megtalál. Ha további kérdése lenne, vagy segítséget kérne a rendeléshez, írjon az info@liquidrendeles.eu e-mail címre!

Válassza a minőséget és rendeljen tőlünk! A kiválasztott termékek 2-3 napon belül már a kezében lehetnek, a szállítási költség pedig csak 1000 Forint – így bátran kijelenthetjük, hogy megéri tőlünk rendelni!