=

Otthon-Lakberendezés

Kellemetlenségek elkerülése szúnyogháló használatával

Zavarják nyugalmát a kellemetlenkedő rovarok? Az ajtók és ablakok szúnyoghálóval történő ellátása segít a távoltartásukban. Igényre szabott, választható szúnyoghálók állnak rendelkezésükre. Készülhetnek alumínium vagy műanyag kerettel, különböző irányba húzható és állítható variációkban.

Napjainkban a szúnyogokon és a különböző rovarokon kívül még allergiát kiváltó por és más zavaró anyagok is kerülhetnek közvetlen környezetünkbe. A nyári időszakban számíthatunk leginkább a szúnyogok, pókok, legyek megjelenésére, amely ellen többféle szúnyogháló típussal védekezhetünk.A gyakori szellőztetés miatt előfordulhat, hogy nyitva hagyjuk az ajtót, ablakot, így hamar bejuthatnak lakásunk, házunk belső terébe.

Hogyan válassza ki a megfelelő szúnyoghálót?

  • ajtóhoz és ablak típusa, mérete
  • keret típusa
  • minőségileg megfelelő anyag

Ha árnyékolóra van szüksége, az Alba Lamella Kft. minőségi termékekkel várja, és számos típussal igényei szerint: belső /fényáteresztéstől függően különböző típusok: szalagfüggönyök, reluxák,roletták, szállodai függönyök/és külső árnyékolók /napellenzők, naphálók, zsalúziák, redőnyök/ sokszínű választékban. A szalagfüggönyök tisztításával és nyílászárókkal kapcsolatos problémákra is szakszerű megoldást nyújtunk.

Honlapunkon, a http://www.albalamella.hu oldalon megtalálható termékeink széles skálája, részletes információkkal. Nem kell tovább rovaroktól hemzsegő lakásban élnie! Szabaduljon meg a nyugalmát fenyegető kellemetlenségektől! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-420-1933-as vagy +36-70-389-1936-os telefonszámon. E-mailben a info@albalamella.hu címen vagyunk elérhetőek!