=

Divat-Trend

Kényelem, lazaság és kifinomultság a lábakon

A Converse márka valamikor az 1908-as év környékén alakult, amikor Marquis Mills Converse egy gumitalpú sneaker cég megalkotásán fáradozott, mely az akkori nagy cégcsoportokat kikerülve, közvetlenül a kereskedőknek szállította le a kész termékeket.

1913-ban a Converse cég kiadott nyilatkozatában finom szarkazmussal konstatálta, hogy bizony ez a márka nem olvad egybe semmilyen más cipőmárkával, eltér és kitűnik a tömegből. A független, induló márka akkoriban egy olyan megjelenési perifériát választott magának, mely szintén szárny bontogatónak volt mondható, mégpedig a kosárlabda.

1918 környékén Chuck Taylor csatlakozott a méltán híres márkához, mely ezekben az években piacra dobta a leghíresebb szériáját, ami valaha létezet, mégpedig az All Star sneakert. Ezt követően a Converse márka kivette a részét a II. világháború tengeren túli forgatagából, ahova cipőket, ruházatot szállítottak.

A Rock&Roll életérzés a márkán is áthaladt, majd 1978-ban piacra dobták a Weapon sneaker kollekciót, mely a mai napig fejtörést okoz a konkurens cipőmárkáknak. A Converse cipő mára egybeforrt a forradalmi újításokkal, kényelemmel, lazasággal és független életérzéssel. A márka sikeressége abban rejlik, hogy a múltját tiszteletben tartva úszik a jövő felé, nem zárva ki a fejlődést és a korszerűsítést, ugyanakkor megtartva mindazt, ami a Converse cipőt egyedivé tette.

Converse cipőt ma már szinte bárhol beszerezhet az ember, azonban a professzionálisra fejlesztett másolatok elkerülése érdekében érdemes biztos forrásból megrendelni kedvenc surranóinkat. Éppen ezért nyitottuk webáruházunkat, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illő darabot, minőségben és megbízhatóságban. Kitűnő árakkal és széles választékkal várunk minden érdeklődőt weboldalunkon, a www.starfashion.hu honlapon! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, így telefonon a +36 (1) 266-0714-es számon, vagy e-mailben a rakoczi@starfashion.hu címen, keressen minket bátran!